Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dacian Ciolos a facut BILANTUL mandatului de premier: Am beneficiat de o SUSTINERE POLITICA VOLATILA in Parlament, ceea a ingreunat luarea unor decizii (VIDEO)

B1 B1,
Dacian Ciolos a facut BILANTUL mandatului de premier: Am beneficiat de o SUSTINERE POLITICA VOLATILA in Parlament, ceea a ingreunat luarea unor decizii (VIDEO)

Dacian Ciolos a sustinut miercuri ultima conferinta de presa de la Palatul Victoria in calitate de prim-ministru, ocazie cu care a prezentat un bilant al mandatului sau. Ciolos a vorbit despre o. continuă pe B1

Dacian Ciolos: Am confirmarea mai multor colaboratori pentru o implicare civica. Nu exclud implicarea in politica. Ce spune despre discutiile cu Grindeanu

Dacian Ciolos a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a primit confirmarea mai multor colaboratori de-ai sai din Guvern pentru a i se alatura intr-un proiect civic prin intermediul caruia sa valorifice experienta acumulata la Palatul Victoria. Ciolos nu a exclus o implicare a sa in politica, dar a precizat ca nu a luat o decizie.

Zece ani in UE, pentru ROMANIA, inseamna 10 ani de DEZVOLTARE, de consolidare a DEMOCRATIEI. Dacian CIOLOS, PRIMUL mesaj politic pe 2017 (VIDEO)

Dacian Ciolos, comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala in perioada 2010 2014, a transmis un mesaj video cu privire la implinirea a zece ani de cand Romania a aderat la.

Dacian Ciolos nu exclude implicarea lui in politica, dar inca nu s-a decis. in mod cert nu vrea sa fie director la SIE

Premierul Dacian Ciolos a declarat miercuri ca nu exclude implicarea politica, dar nu a luat inca o decizie in acest sens.

Achim Irimescu a demisionat. Interimatul la Ministerul Agriculturii va fi asigurat de catre Dacian Ciolos

Achim Irimescu a demisionat din functia de ministru al Agirculturii cu o zi inainte ca plenul Parlamentului sa dea votul de investitura pentru cabinetul Grindeanu. Prin decret al presedintelui Klaus Iohannis, Dacian Ciolos este numit ministru interimar al Agriculturii.

VIDEO Dacian Ciolos: Pentru Romania, 10 ani in Uniunea Europeana inseamna 10 ani de consolidare a democratiei

Zece ani in Uniunea Europeana, pentru Romania, inseamna zece ani de crestere, de dezvoltare, de consolidare a democratiei, afirma premierul Dacian Ciolos, comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala in perioada 2010 - 2014.

Dacian Ciolos: 10 ani in UE, pentru Romania, inseamna 10 ani de crestere, de dezvoltare si de consolidare a democratiei

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, intr-un mesaj video, ca zece ani in Uniunea Europeana, pentru Romania, inseamna zece ani de crestere, de dezvoltare, de consolidare a democratiei, el fiind, din punct de vedere profesional, un produs al acestei apropieri si integrari a tarii noastre in UE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )