Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos: O guvernare PSD ar fi o guvernare bazata pe minciuna

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos: O guvernare PSD ar fi o guvernare bazata pe minciuna

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca o eventuala guvernare a PSD ar fi un pericol pentru Romania, intrucat ar fi o guvernare populista, care sa se bazeze pe minciuna sau pe calcule nerealiste ale bugetului. continuă pe România Liberă

Premierul Dacian Ciolos, la Antena 3: Nu ma deranjeaza critica, ma deranjeaza minciuna. Si eu am lucrat in mocirla

Premierul Dacian Ciolos este invitat, in aceasta seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, incepand cu ora 21. Ciolos a explicat ca a acceptat sa participe la o emisiune la Antena 3 pentru ca spune ca trebuie sa ai curajul sa cobori in mocirla pentru a-ti face meseria corect.

Dacian Ciolos, la Antena 3: Au fost multe situatii in care s-au spus minciuni despre Guvern.Nu ma deranjeaza critica, ma deranjeaza minciuna

Dupa ce a spus ca trebuie sa cobori in mocirla pentru a-si face corect meseria, premierul Dacian Ciolos a explicat, in studioul emisiunii Sinteza zilei, ca a fost deranjat de minciunile spuse la postul Antena 3 de-a lungul ultimului an.

Subprefectul de Timis a fost demis de premierul Dacian Ciolos, dupa ce acesta a declarat ca sintagma stat national unitar este eronata

Subprefectul de Timis, Zoltan Gheorghe Marossy, a fost demis, joi, de premierul Dacian Ciolos, dupa ce el a declarat, intr-un interviu, ca sintagma stat national unitar este eronata.

Liviu Dragnea il ataca pe Dacian Ciolos, cu privire la scandalul diplomatic izbucnit de Ziua Nationala: Are o intelegere cu UDMR pentru guvern, de ce nu a dat reactie oficialilor ungari?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, intr-o conferinta de presa, scandalul diplomatic izbucnit intre Romania si Ungaria, dupa ce ministrul ungar de Externe le-a interzis angajatilor sa participe la evenimentele organizate de Ziua Nationala. in acest context, social-democratul s-a intrebat retoric daca motivul pentru care premierul Dacian Ciolos nu a dat o reactie oficialilor ungari este ca are vreo intelegere cu UDMR privind formarea unei majoritati, dupa alegerile din 11 decembrie.

Dacian Ciolos, critic la adresa Guvernului Ponta: A inghitit pe nemestecate ceea ce s-a dat de la Bruxelles

Guvernul Ponta nu a pregatit proiecte care sa permita absorbtia fondurilor europene in acest an si a inghitit pe nemestecate mai multe conditionalitati ex-ante, asa cum le-au dat cei de la Comisia Europeana, a declarat, joi seara, premierul Dacian Ciolos .

Dacian Ciolos DEZVALUIE cu cine va vota la parlamentare: O sa votez si PNL, si USR

Premierul Dacian Ciolos a declarat intr-un interviu pentru Republica. ro ca pe 11 decembrie va vota si PNL, si USR, deoarece sunt doua liste cu candidati, una pentru Senat si una pentru Camera.

Dacian Ciolos: NU EXCLUD ca dupa alegeri sa intru intr-un partid politic

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca nu exclude posibilitatea ca dupa alegeri sa intre intr-un partid politic, informeaza zf. ro. in cadrul unei dezbateri organizate de Grupul pentru Dialog.

Singurul argument al lui Mihai GADEA in disputa cu premierul Dacian CIOLOS a fost un articol de pe site-ul B1.ro! (FOTO)

Mihai Gadea a folosit marti, ca argument, in dialogul aprins cu premierul Dacian Ciolos de la Antena 3 informatii publicate de site-ul B1. ro. Moderatorul si premierul au avut un schimb de.

Premierul Dacian Ciolos, la Antena 3, de la ora 21.00

Premierul Dacian Ciolos este invitat, in aceasta seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, incepand cu ora 21. Ciolos a explicat ca a acceptat sa participe la o emisiune la Antena 3 pentru ca spune ca trebuie sa ai curajul sa cobori in mocirla pentru a-ti face meseria corect.

Dacian Ciolos ii da replica lui Viktor Orban, dupa ce acesta a afirmat ca maghiarii nu au de ce sa respecte Ziua Nationala a Romaniei: Afirmatiile sunt neelegante si nepotrivite

Premierul Dacian Ciolos considera ca declaratiile facute de premierul Ungariei, Viktor Orban, cu privire la decizia ministrului de Externe al ungarilor de a interzice diplomatilor sa participe la evenimentele dedicat Zilei Nationale a Romaniei, sunt neelegante si nepotrivite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )