Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dacian Ciolos i-a facut cadou lui Donald Tusk o caricatura pentru a-si descreti fruntile

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos i-a facut cadou lui Donald Tusk o caricatura pentru a-si descreti fruntile

Premierul Dacian Ciolos a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cei doi oficiali discutand despre concluziile summit-ului UE-Turcia, absorbtia fondurilor europene si sprijinul pentru Republica Moldova. Premierul roman i-a oferit presedintelui Consiliului European o caricatura care il infatiseaza pe Donald Tusk, la finalul intalnirii, a anuntat Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, cadou neobisnuit pentru Donald Tusk la Bruxelles

Premierul Dacian Ciolos a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu care a discutat despre concluziile reuniunii UE-Turcia, absorbtia fondurilor europene si sprijinul pentru R. Moldova, la final, seful Executivului oferindu-i oficialului european o caricatura.

Dacian Ciolos, dezvaluiri la Paris despre Schengen, Romania si alegerile electorale

Radu Tudor a difuzat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, interviul acordat de premierul Dacian Ciolos televiziunii franceze France 24. Dacian Ciolos a vorbit in acest interviu despre importanta.

Sotia premierului Dacian Ciolos face dezvaluiri din viata de familie. Afla cum s-au cunoscut

Sotia premierului Dacian Ciolos a spus intr-un interviu acordat, marti, postului de radio Europa FM, ca nu vrea sa paraseasca Romania dupa ce sotul sau isi va incheia mandatul de prim-ministru. Ea a.

Dacian Ciolos: Romania e gata sa angajeze resurse pentru o prezenta crescuta a NATO pe flancul estic

Prim-ministrul Dacian Ciolos a declarat, marti, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ca Romania va face propuneri concrete privind angajarea unor resurse prin care sa faciliteze o prezenta crescuta a fortelor NATO in flancul estic al aliantei, propunerile urmand sa fie discutate la summitul NATO de la Varsovia care va avea loc din iulie.

Dacian Ciolos, declaratii cruciale pentru romani. Prioritatile si asteptarile Romaniei de la summitul NATO

Premierul Dacian Ciolos a sustinut o declaratie de presa comuna cu seful NATO, Jens Stoltenberg. Anul trecut, am vizitat unitatea NATO de la Bucuresti, una din cele mici sase baze pe care le desfasuram.

Donald Tusk a primit mandat de negociere pentru Consiliul European

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti dimineata ca reuniunea sefilor de stat si de guvern din UE cu Turcia s-a finalizat cu o declaratie prin care presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a primit mandat de negociere si de pregatire a deciziilor care vor fi luate la Consiliul de saptamana viitoare, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )