Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sotia premierului Dacian Ciolos face dezvaluiri din viata de familie. Afla cum s-au cunoscut

Antena3 Antena3,
Sotia premierului Dacian Ciolos face dezvaluiri din viata de familie. Afla cum s-au cunoscut

Sotia premierului Dacian Ciolos a spus intr-un interviu acordat, marti, postului de radio Europa FM, ca nu vrea sa paraseasca Romania dupa ce sotul sau isi va incheia mandatul de prim-ministru. Ea a. continuă pe Antena3

Sotia premierului Ciolos, dezvaluiri despre relatia sa cu Romania

Valerie Ciolos Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a marturisit, marti, ca ii place foarte mult sa cante si sa impartaseasca aceasta bucurie cu cei din jur, dar si ca doreste sa ramana in Romania, fiind indragostita de autenticitatea oamenilor de la sate, transmite Agerpres.

VIDEO: Sotia premierului Ciolos, dezvaluiri despre relatia sa cu Romania

Valerie Ciolos Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a marturisit, marti, ca ii place foarte mult sa cante si sa impartaseasca aceasta bucurie cu cei din jur, dar si ca doreste sa ramana in Romania, fiind indragostita de autenticitatea oamenilor de la sate, transmite Agerpres.

Sotia premierului Dacian Ciolos, decizie importanta legata de Romania

Valerie Ciolos Villemin a afirmat ca este indragostita de Romania de 20 de ani si nu ar dori sa plece din tara dupa ce premierul Dacian Ciolos isi va incheia mandatul, dar a subliniat faptul ca mereu isi face planuri si Dumnezeu se amuza de ea schimbandu-le.

Dacian Ciolos, dezvaluiri la Paris despre Schengen, Romania si alegerile electorale

Radu Tudor a difuzat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, interviul acordat de premierul Dacian Ciolos televiziunii franceze France 24. Dacian Ciolos a vorbit in acest interviu despre importanta.

Dacian Ciolos: Romania e gata sa angajeze resurse pentru o prezenta crescuta a NATO pe flancul estic

Prim-ministrul Dacian Ciolos a declarat, marti, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ca Romania va face propuneri concrete privind angajarea unor resurse prin care sa faciliteze o prezenta crescuta a fortelor NATO in flancul estic al aliantei, propunerile urmand sa fie discutate la summitul NATO de la Varsovia care va avea loc din iulie.

Dacian Ciolos, declaratii cruciale pentru romani. Prioritatile si asteptarile Romaniei de la summitul NATO

Premierul Dacian Ciolos a sustinut o declaratie de presa comuna cu seful NATO, Jens Stoltenberg. Anul trecut, am vizitat unitatea NATO de la Bucuresti, una din cele mici sase baze pe care le desfasuram.

Dacian Ciolos: Pot garanta ca exista finantare pentru spitalele regionale

Premierul Dacian Ciolos declara ca singurele garantii pe care le poate da in legatura cu spitalele regionale este ca exista finantare si ca Guvernul a inceput sa revada studiul de fezabilitate facut in trecut.

Sucevean arestat, fiind acuzat ca face parte din retelele de calauze ale refugiatilor

Un sucevean suspectat ca face parte din retelele de calauze ale refugiatilor care vin in Europa, via Italia, a fost arestat de Curtea de Apel din Suceava, in baza unui mandate European, anunta Mediafax.

Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania .

Dezvaluiri din viata intima a lui Cristiano Ronaldo: Am facut amor salbatic chiar sub ochiilogodnicei lui, Irina Shayk

Cristiano Ronaldo este recunoscut ca un Don Juan, care nu rateaza nicio oportunitate de a puncta si in viata personala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )