Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dacian Ciolos, mesaj despre actualitatea politica de Ziua Unirii Pricipatelor: Ocaua lui Cuza trebuie aplicata si acum

B1 B1,
Dacian Ciolos, mesaj despre actualitatea politica de Ziua Unirii Pricipatelor: Ocaua lui Cuza trebuie aplicata si acum

Fostul premier Dacian Ciolos a transmis un mesaj despre actualitatea politica la implinirea a 158 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Dacian Ciolos scrie pe Facebook, cu aceasta ocazie,. continuă pe B1

Dacian Ciolos, despre conducatorii politici: increderea oamenilor nu poate fi folosita ca scot impotriva legii

Fostul premier, Dacian Ciolos, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cu privire la Mica Unire si a facut o legatura cu situatia actuala, de schimbare a Codului Penal.

Dacian Ciolos REACTIONEAZA: Ce MESAJ DUR are fostul premier pentru cei care spun ca protestatrii au fost adusi cu autocare in strada

Fostul premier Dacian Ciolos reactioneaza in urma amplelor proteste care au avut loc duminica seara inBucuresti si in marile orase ale tarii impotriva initiativei guvernului de a emite.

Dacian Ciolos REACTIONEAZA: Ce MESAJ DUR are fostul premier pentru cei care spun ca protestatarii au fost adusi cu autocare in strada

Fostul premier Dacian Ciolos reactioneaza in urma amplelor proteste care au avut loc duminica seara inBucuresti si in marile orase ale tarii impotriva initiativei guvernului de a emite.

Dacian Ciolos despre protestele impotriva legii amnistiei: Oamenii din strada nu au fost cumparati, au idealuri

Fostul premier Dacian Ciolos considera ca zecile de mii de oameni care au protestat duminica in Romania au demonstrat ca isi pastreaza idealurile si nu pot fi cumparati.

Dacian Ciolos: Oamenii care au iesit in strada nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii

Fostul premier Dacian Ciolos a transmis duminica seara ca oamenii care au iesit la protest nu au fost adusi cu autocarele si nici nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii. Ciolos a precizat ca mult mai puternice decat acestea sunt alte mijloace, si anume idealurile.

Dacian Ciolos: Exista mijloace de transport mult mai incapatoare si resorturi mult mai puternice: Se numesc idealuri

Fostul premier Dacian Ciolos a precizat, duminica seara, pe Facebook, ca oamenii care au iesit in strada nu au fost adusi cu autocarele si nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii, existand idealuri care sunt individuale, dar se.

Dacian Ciolos: Oamenii care au iesit in strada nu au fost adusi cu autocarele, nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii. Exista resorturi mult mai puternice: se numesc idealuri

Oamenii care au iesit in strada in aceasta seara nu au fost adusi cu autocarele, nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii. Exista mijloace de transport mult mai incapatoare si resorturi mult mai puternice: Se numesc idealuri. Sunt individuale, dar se trezesc colectiv. ;), scrie duminica seara fostul premier Dacian Ciolos intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

FOTO: Primarita Firea a dansat hora, la Universitate, de Ziua Unirii

Primarita Gabriela Firea a participat, marti, la manifestarile organizate de Primaria Capitalei, cu ocazia Zilei Micii Unirii, in Piata Universitatii. Ea a postat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii in care danseaza Hora Unirii, alaturi cu persoanele care se aflau in piata.

Palatul Culturii din Iasi poate fi vizitat gratuit de Ziua Unirii

Reprezentantii Complexului Muzeal National Moldova Iasi au anuntat ca in 24 ianuarie, cand se implinesc 158 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane, este gratuit accesul publicului la Palatul Culturii, Muzeul Unirii si Muzeul Memorial Mihail Kogalniceanu din Iasi, precum si la Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa, informeaza Agerpres.

Targoviste: Programul actiunilor de Ziua Unirii, 24 ianuarie

Prefectura Dambovita impreuna cu Garnizoana Targoviste organizeaza in data de 24 ianuarie 2017, in Piata Tricolorului din Municipiul Targoviste, o ceremonie publica militara dedicata Zilei Unirii, ce marcheaza 158 de ani de la acest act istoric important.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )