Libnet.ro
UNICEF

13:46

Dacian Ciolos: Oamenii care au iesit in strada nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos: Oamenii care au iesit in strada nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii

Fostul premier Dacian Ciolos a transmis duminica seara ca oamenii care au iesit la protest nu au fost adusi cu autocarele si nici nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii. Ciolos a precizat ca mult mai puternice decat acestea sunt alte mijloace, si anume idealurile. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos: Oamenii care au iesit in strada nu au fost adusi cu autocarele, nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii. Exista resorturi mult mai puternice: se numesc idealuri

Oamenii care au iesit in strada in aceasta seara nu au fost adusi cu autocarele, nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii. Exista mijloace de transport mult mai incapatoare si resorturi mult mai puternice: Se numesc idealuri. Sunt individuale, dar se trezesc colectiv. ;), scrie duminica seara fostul premier Dacian Ciolos intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Dacian Ciolos: Exista mijloace de transport mult mai incapatoare si resorturi mult mai puternice: Se numesc idealuri

Fostul premier Dacian Ciolos a precizat, duminica seara, pe Facebook, ca oamenii care au iesit in strada nu au fost adusi cu autocarele si nu au fost cumparati cu promisiuni si iluzii, existand idealuri care sunt individuale, dar se.

Dacian Ciolos despre protestele impotriva legii amnistiei: Oamenii din strada nu au fost cumparati, au idealuri

Fostul premier Dacian Ciolos considera ca zecile de mii de oameni care au protestat duminica in Romania au demonstrat ca isi pastreaza idealurile si nu pot fi cumparati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )