Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dacian Ciolos, vizita oficiala in Franta. Premierul se va intalni cu presedintele Francois Hollande

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, vizita oficiala in Franta. Premierul se va intalni cu presedintele Francois Hollande

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita in Franta, pe 20 si 21 ianuarie, unde va avea un dejun de lucru cu presedintele Francois Hollande, cu premierul Manuel Valls, dar si intalniri cu presedintele . continuă pe Antena3

Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala in Franta, saptamana viitoare

Prim-ministrul Dacian Ciolos va avea, pe 20 si 21 ianuarie, o vizita in Franta, unde se va intalni cu presedintele Francois Hollande, cu premierul Manuel Valls, cu presedintele Senatului, cu presedintele Adunarii Nationale, dar si cu studenti romani si oameni de afaceri francezi.

Traian Basescu, atac la premierul Dacian Ciolos: A fost tratat ca un copil de mingi la Berlin

Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Dacian Ciolos a fost tratat ca un copil de mingi de catre cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in timpul vizitei efectuate la Berlin. Nu a fost o vizita.

Angela Merkel l-a tratat pe Dacian Ciolos ca pe un copil de mingi

Singurul obiectiv al vizitei pe care premierul Dacian Ciolos a efectuat-o recent la Berlin a fost acela ca Angela Merkel sa transmita pozitia Germaniei fata de Romania, considera presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, in opinia caruia prim-ministrul roman a fost tratat ca un copil de mingi de catre cancelarul german.

Dacian Ciolos a fost tratat ca un copil de mingi de Angela Merkel

Traian Basescu, presedintele Miscarii Populare, a declarat astazi ca premierul Dacian Ciolos a fost tratat ''ca un copil de mingi '' de catre cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in timpul vizitei premierului la Berlin, transmit surse din presa.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, prima intalnire din 2016. Ce au discutat cei doi oficiali

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut luni, la Palatul Cotroceni, prima intalnire de lucru din acest an, discutiile vizand situatia actuala a guvernarii si prioritatile.

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos in sedinta de Guvern

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca Guvernul a finalizat planurile de actiuni sectoriale pentru fiecare minister si le-a sintetizat intr-un document care va fi trimis Parlamentului pana la finalul vacantei .

Dacian Ciolos, pe Facebook: Situatia este foarte delicata in cazul familiei 8234;Bodnariu8236;

Premierul Dacian Ciolos a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca este foarte preocupat de situatia familiei 8234;Bodnariu8236;, argumentand ca Guvernul Romaniei tine legatura constant cu.

S-a intors Iohannis. Seful statului, discutie cu Dacian Ciolos la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Dacian Ciolos au avut luni, la Palatul Cotroceni, prima intalnire de lucru din acest an.

Cazul familiei Bodnariu: O delegatie a Parlamentului va face o vizita oficiala la Oslo, pentru a discuta legislatia de protectie a copilului

O delegatie comuna a Camerei Deputatilor si Senatului va efectua, saptamana viitoare, o vizita oficiala la Oslo pentru a discuta despre legislatia privind protectia copilului, cu reprezentantii Parlamentului Norvegiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )