Libnet.ro
UNICEF

15:30

Daea: Sunt un suflet care arde pentru agricultura tarii romanesti

Hotnews Hotnews,
 Daea: Sunt un suflet care arde pentru agricultura tarii romanesti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, marti, este un suflet care arde pentru agricultura tarii romanesti si ca nu va fi auzit aratand cu degetul o greseala, relateaza Agerpres. Potrivit sursei citate, Daea a mai spus ca este o carte citita, un om care a muncit toata viata si din aceste motive activitatea sa ar fi apreciata de presedintele PSD, Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

SENSIBILITATE. Petre Daea: Sunt un suflet care arde pentru agricultura tarii

Petre Daea, ministrul Agriculturii sustine ca el este un bun roman si un suflet care arde pentru agricultura tarii romanesti. Ministru a mai spus ca are ca prioritate gasirea de solutii si nu cautarea greselilor altora.

Daea: Sunt un bun roman si un suflet care arde pentru agricultura tarii romanesti

Ministrul Agriculturii,Daea Teodorescu pare sa fie afectat de situatia culturii din Romania , astfela afirmat, marti, ca are ca prioritate gasirea de solutii si nu cautarea greselilor altora,.

Daea, despre secretul eficientei sale: Sunt un bun roman si un suflet care arde pentru agricultura tarii romanesti. Eu sunt o carte citita

Prezent la Topoloveni, intr-o vizita la o fabrica de procesare a alimentelor, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus care este secretul eficientei sale, care a fost apreciata in repetate randuri de Liviu Dragnea, dar si ca este preocupat de gasirea de solutii si nu a greselilor facute de altii, iar asta pentru ca este preocupat de soarta agriculturii romanesti.

Vlad Alexandrescu, Dan Barna si Cristian Seidler sunt candidatii inscrisi in cursa pentru sefia USR

Vlad Alexandrescu, Dan Barna si Cristian Seidler, parlamentari si vicepresedinti ai Uniunii Salvati Romania, sunt cei care si-au depus candidaturile pentru sefia partidului. Procesul de depunere a candidaturilor s-a incheiat sambata noapte, iar alegerile pentru functia de presedinte al USR vor avea loc pe 28 octombrie, la Poiana Brasov, intr-un congres extraordinar care a fost convocat dupa demisia lui Nicusor Dan, informeaza USR intr-un comunicat remis duminica.

Cum ar arata harta Europei daca toate regiunile care lupta pentru autonomie ar castiga-o (FOTO)

Votul de duminca al catalinor pentru obtinerea independentei, ar putea indigna si alte state din Europa sa starneasca revolta pentru castigarea acesteia, informeaza digi24. ro. Harta Europei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )