Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daianu: Nu stiam de OUG, stiam ca exista in Parlament o legislatie care trebuie sa fie modificata

B1 B1,
Daianu: Nu stiam de OUG, stiam ca exista in Parlament o legislatie care trebuie sa fie modificata

Presedintele interimar al Autoritatii de Supraveghere Financiara,Daniel Daianu, a declarat miercuri ca nu stia de OUG despre care DNAspune ca ar fi fost data pentru a favoriza interesele ASF, insa. continuă pe B1

Daniel Daianu: Nu stiam de OUG, stiam ca exista in Parlament o legislatie care trebuie sa fie modificata

Presedintele interimar al Autoritatii de Supraveghere Financiara, Daniel Daianu, a declarat miercuri ca nu stia de OUG despre care DNA spune ca ar fi fost data pentru a favoriza interesele ASF, insa stia ca exista in Parlament o legislatie care.

10 lucruri pe care trebuie sa le inveti pana la 40 de ani

Viata noastra este in intreg sir de experiente. Fie ca ne lovim de obstacole, fie ca nu, trebuie sa invatam din fiecare lucru care ni se intampla in viata. Iata o lista de lucruri pe care trebuie sa le stii la.

Eugen Nicolicea: Guvernul a aprobat OUG privind alegerile partiale, care prevede un singur tur de scrutin

Guvernul a aprobat, miercuri, o ordonanta de urgenta privind alegerile partiale, principala precizare a actului normativ fiind aceea ca scrutinul se desfasoara intr-un singur tur, iar cel care obtinut cel mai bun scor este castigator, a declarat miercuri ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, citat de Agerpres.

Vrei sa ai buze sexy? 6 trucuri pe care trebuie sa le cunosti despre ruj

Nu e femeie care sa nu-si doreasca sa aiba buzele pline si sexy. Chiar daca mama natura nu te-a inzestrat, cateva trucuri cu rujul pot face minuni. Daca vrei ca buzele tale sa fie mai voluptoase, aceste sfaturi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2572 seconds )