Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Nicolicea: Guvernul a aprobat OUG privind alegerile partiale, care prevede un singur tur de scrutin

Hotnews Hotnews,
 Eugen Nicolicea: Guvernul a aprobat OUG privind alegerile partiale, care prevede un singur tur de scrutin

Guvernul a aprobat, miercuri, o ordonanta de urgenta privind alegerile partiale, principala precizare a actului normativ fiind aceea ca scrutinul se desfasoara intr-un singur tur, iar cel care obtinut cel mai bun scor este castigator, a declarat miercuri ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Europarlamentarele, simultan cu alegerile partiale pentru Parlament.

Guvernul a decis organizarea de alegeri partiale, in colegiile cu locuri de parlamentari sau alesi locali vacante, simultan cu alegerile pentru Parlamentul European, in data de 25 mai, relateaza Mediafax. Guvernul a luat, miercuri, aceasta decizie prin ordonanta de urgenta si a stabilit ca alegerile partiale sa aiba loc intr-un singur tur, iar candidatul care a obtinut cele mai multe voturi sa fie declarat castigator, a precizat ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Eugen .

Alegerile partiale pentru parlamentari vor avea loc odata cu europarlamentarele, intr-un singur tur

Guvernul a decis organizarea de alegeri partiale, in colegiile cu locuri de parlamentari sau alesi locali vacante, simultan cu alegerile pentru Parlamentul European, pe 25 mai. Scrutinul pentru locurile vacante.

CCR discuta sesizarea presedintelui Traian Basescu de neconstitutionalitate a OUG privind energia regenerabila

Judecatorii CCR discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Traian Basescu despre neconstitutionalitatea Ordonantei de urgenta privind energia regenerabila. Legea a fost deja promulgata de catre seful.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )