Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alegerile partiale pentru parlamentari vor avea loc odata cu europarlamentarele, intr-un singur tur

B1 B1,
Alegerile partiale pentru parlamentari vor avea loc odata cu europarlamentarele, intr-un singur tur

Guvernul a decis organizarea de alegeri partiale, in colegiile cu locuri de parlamentari sau alesi locali vacante, simultan cu alegerile pentru Parlamentul European, pe 25 mai. Scrutinul pentru locurile vacante. continuă pe B1

Europarlamentarele, simultan cu alegerile partiale pentru Parlament.

Guvernul a decis organizarea de alegeri partiale, in colegiile cu locuri de parlamentari sau alesi locali vacante, simultan cu alegerile pentru Parlamentul European, in data de 25 mai, relateaza Mediafax. Guvernul a luat, miercuri, aceasta decizie prin ordonanta de urgenta si a stabilit ca alegerile partiale sa aiba loc intr-un singur tur, iar candidatul care a obtinut cele mai multe voturi sa fie declarat castigator, a precizat ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Eugen .

Ponta: PSD, UNPR si PC vor avea candidati comuni la alegerile parlamentare si locale partiale.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca PSD, UNPR si PC, partide care formeaza o alianta electorala pentru alegerile europarlamentare, vor avea candidati comuni si la alegerile parlamentare si locale partiale care se vor desfasura pe 25 mai, potrivit Mediafax. Azi avem de luat cateva decizii politice legate de modul in care ne pregatim pentru 25 mai. Trebuie sa decidem care vor fi candidatii nostri comuni tot in alianta electorala PSD-UNPR-PC pentru colegiile ramase libere de .

Eugen Nicolicea: Guvernul a aprobat OUG privind alegerile partiale, care prevede un singur tur de scrutin

Guvernul a aprobat, miercuri, o ordonanta de urgenta privind alegerile partiale, principala precizare a actului normativ fiind aceea ca scrutinul se desfasoara intr-un singur tur, iar cel care obtinut cel mai bun scor este castigator, a declarat miercuri ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, citat de Agerpres.

Turul Ciclist al Romaniei nu va mai avea loc in 2014.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Cilcism, Eduard Novak, demis anul trecut, a anuntat ca editia din acest an a Turului Romaniei nu se va desfasura, deoarece federatia nu a primit finantare de la Ministerul Tineretului si Sportului, conform Mediafax. Turul Ciclist al Romaniei este in imposibilitatea de a fi organizat, pentru ca nu avem finantare de la MTS. Bugetul pentru Turul ciclist al Romaniei este de 150-200. 000 de euro. Pot sa spun sigur ca nu va avea loc in acest an. Orice .

Noile modele smart vor avea 70% dintre componente in comun cu viitorul Renault Twingo, dar designul va fi cu totul diferit

Noile modele smart ForTwo si ForFour care vor fi produse impreuna cu noul Twingo la uzina slovena a Renault vor avea 70% dintre componente in comun cu modelul francez, insa la design NU vor fi asemanari, scrie Automotive News. Noile masini smart vor avea motoarele Renault de 1 litru in variantele 70 si 90 CP dar va exista si o versiune electrica.

Biserica Ortodoxa indeamna crestinii sa voteze la alegerile europarlamentare.

Membrii Comitetului Reprezentantilor Bisericilor Ortodoxe pe langa Uniunea Europeana CROCEU) ii incurajeaza pe crestini sa ia parte in mod activ la alegerile europarlamentare din perioada 22 - 25 mai, contribuind astfel la perfectionarea proiectului european, informeaza Mediafax. Membrii Comitetului Reprezentantilor Bisericilor Ortodoxe pe langa Uniunea Europeana CROCEU) s-au intalnit la Bruxelles si au hotarat sa publice un comunicat in vederea apropiatelor alegeri care vor avea loc in .

Avocatul Poporului, din nou in Maramures. Audientele vor avea loc la Prefectura

Institutia Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Cluj, organizeaza o sesiune de audiente pentru cetatenii judetului Maramures marti, 18 martie, incepand cu ora 10,00, la sediul Prefecturii judetului Maramures. Cetatenii care au probleme juridice care tin de competenta Institutiei Avocatului Poporului vor fi primiti in audienta.

Summitul G7 ar putea avea loc la Londra, fara Rusia

Guvernul britanic a propus Londra ca loc de reuniune alternativ pentru summitul G7, daca Rusia va fi expulzata din G8, din cauza politicii sale fata de Ucraina, scrie sambata saptamanalul german Der Spiegel, citat de AFP.

Anuntul facut de presedintele Republicii Moldova: intalnirea va avea loc miercuri

Presedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, a declarat marti in cadrul unei conferinte de presa ca va veni miercuri in Romania, pentru a discuta cu omologul sau roman, Traian Basescu. Timofti a declarat ca a.

Primarii vor avea salarii mai mari din aceasta vara

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, legea de aprobare a OUG 103/2013, prin care, de la 1 iulie 2014, vor fi majorate salariile primarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )