Libnet.ro
UNICEF

08:00

Turul Ciclist al Romaniei nu va mai avea loc in 2014.

România Liberă România Liberă,
Turul Ciclist al Romaniei nu va mai avea loc in 2014.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Cilcism, Eduard Novak, demis anul trecut, a anuntat ca editia din acest an a Turului Romaniei nu se va desfasura, deoarece federatia nu a primit finantare de la Ministerul Tineretului si Sportului, conform Mediafax. Turul Ciclist al Romaniei este in imposibilitatea de a fi organizat, pentru ca nu avem finantare de la MTS. Bugetul pentru Turul ciclist al Romaniei este de 150-200. 000 de euro. Pot sa spun sigur ca nu va avea loc in acest an. Orice . continuă pe România Liberă

Turul Ciclist al Romaniei: Editia din 2014 nu va avea loc, din cauza lipsei banilor

Turul Ciclist al Romaniei, editia din 2014, nu se va mai desfasura, motivul fiind unul clar - lipsa banilor. Informatia a fost facuta public de Eduard Novak, presedintele Federatiei Romane de Ciclism.

Turul ciclist al Romaniei nu se va mai desfasura in acest an

Eduard Novak, presedintele demis al Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat, miercuri, ca editia din acest an a Turului ciclist al Romaniei nu va mai avea loc din lipsa fondurilor.

Alegerile partiale pentru parlamentari vor avea loc odata cu europarlamentarele, intr-un singur tur

Guvernul a decis organizarea de alegeri partiale, in colegiile cu locuri de parlamentari sau alesi locali vacante, simultan cu alegerile pentru Parlamentul European, pe 25 mai. Scrutinul pentru locurile vacante.

Summitul G7 ar putea avea loc la Londra, fara Rusia

Guvernul britanic a propus Londra ca loc de reuniune alternativ pentru summitul G7, daca Rusia va fi expulzata din G8, din cauza politicii sale fata de Ucraina, scrie sambata saptamanalul german Der Spiegel, citat de AFP.

Proiectul Dambovita Center nu va mai avea zona rezidentiala

Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului care are in vedere transformarea Casei Radio din Bucuresti, vrea sa modifice mai multi termeni din parteneriatul public privat incheiat cu statul roman pentru proiectul imobiliar.

Anuntul facut de presedintele Republicii Moldova: intalnirea va avea loc miercuri

Presedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, a declarat marti in cadrul unei conferinte de presa ca va veni miercuri in Romania, pentru a discuta cu omologul sau roman, Traian Basescu. Timofti a declarat ca a.

Radu Banciu: Vosganian a gasit cel mai periculos loc de munca din Romania - cel de ministru liberal

Jurnalistul RaduBanciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, afirmatia lui Varujan Vosganian vizavi de postul de ministru liberal, descris drept cel.

Politic Show: Ponta le face cu ochiul liberalilor sa-l schimbe pe Antonescu; Turnatorul Felix a ajuns la disperare: contesta adeverinta de necolaborare primita de Traian Basescu; Varujan Vosganian: Cel mai periculos loc de munca din Romania, cel de minis

Ponta a discutat cu Isarescu despre noul sef de la ASF. Am fost informati, marea bomba, sute de milioane fraudati sunt in dosarul ASTRA - Adamescu. Dosarul din domeniul asigurarilor in care apar firma ASTRA si patronul acesteia Dan Grigore Adamescu este caracterizat de premierul Ponta drept o bomba. Fertilizarile in vitro, doar pentru cuplurile care isi permit. Deputat PSD: Un copil pe care nu ti-l da Dumnezeu este un bun pe care ti-l doresti. Cuplurile afectate de infertilitate care vor sa apeleze la fertilizarea in vitro.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )