Libnet.ro
UNICEF

16:00

Daimler investeste 750 milioane euro in modernizarea fabricii din Bremen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daimler investeste 750 milioane euro in modernizarea fabricii din Bremen

Daimler, constructorul german de masini, va cheltui mai mult de 750 de milioane de euro pentru modernizarea fabricii din Bremen, nordul Germaniei, si va angaja 500 de oameni, a declarat compania germana, cita ieri de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Romgaz estimeaza un profit de 340 milioane euro, in 2015

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) estimeaza ca va inregistra in acest an un profit net de 1,51 miliarde lei 340 milioane euro), in crestere fata de cel bugetat pentru anul trecut.

VIG a avut profit de 1,8 milioane euro in Romania, in primul trimestru

Vienna Insurance Group transmite ca masurile de restructurare din tara noastra dau rezultate si au condus la inregistrarea unui profit inainte de impozitare) de 1,8 milioane euro.

Intermedieri de 300 milioane euro si un nou lider de piata

Potrivit estimarilor INSURANCE Profile realizate in baza datelor financiare transmise de 56 de societati de intermediere in asigurari, la finalul lunii martie 2015, piata de brokeraj in asigurari din Romania s-a apropiat de valoarea de 300 milioane euro 1,3 miliarde lei), echivalentul a circa 58% din totalul pietei de asigurari.

Statul roman are de recuperat 14 milioane euro din redeventele datorate de companii pe anul trecut

Dintr-un total de 370 de milioane de euro, statul roman mai are de recuperat 14 milioane de euro din redeventele de anul trecut, noteaza jurnalistii de la economica. net. Datoria vine exclusiv de la companii din.

Guvernul norvegian ofera 1,4 milioane euro pentru colectarea selectiva a deseurilor in Romania

Guvernul norvegian, prin Granturile Norvegiene, a co-finantat cu 1,4 milioane de euro un proiect de colectare a deseurilor reciclabile de la populatia din Romania, implementat de Total Waste Management, a carui valoare se ridica la 4 milioane de euro, mentioneaza un comunicat transmis redactiei.

Romania va primi 31,8 milioane euro pentru programe privind forta de munca in randul tinerilor

Secretarul de stat pentru afaceri europene in MAE, George Ciamba, a participat, azi la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale CAG), unde au fost aprobate modificari privind pre-finantarea pentru programele operationale referitoare la ocuparea fortei de munca in randul tinerilor, urmand ca Romania sa primeasca, in noua varianta, 31,8 milioane de euro fata de 1,6 milioane de euro in varianta anterioara.

China: Milioane de euro au disparut din conturile bancare

O femeie de afaceri din China care depusese la cea mai mare banca din China, ICBC, 1,55 milioane de euro, a descoperit recent ca avea doar cativa euro in cont. Femeia a fost convinsa de un responsabil al filialei di.

Hub-ul global DHL Leipzig, o investitie de peste 500 milioane euro

Investitiile initiale in hub-ul global DHL din Leipzig, Germania, au fost de 360 de milioane de euro, conform afirmatiilor domnului Roy Hughes, vicepresedinte executiv al diviziei Network Operations and Aviation din cadrul DHL Express - cel mai mare furnizor de servicii de curierat din lume.

Profitul Raiffeisen Bank International in Romania a urcat la 25 milioane euro, in primul trimestru

Profitul dupa taxe al Raiffeisen Bank International RBI) in Romania a crescut in primele trei lui din an cu 13,6%, fata de primul trimestru din 2014, la 25 de milioane de euro, a anuntat joi grupul austriac.

Valoarea tranzactiilor investitionale in Romania a depasit 700 milioane euro in 2014

Crosspoint Imobiliare precizeaza ca valoarea tranzactiilor investitionale in Romania a depasit, in anul 2014, suma de 700 de milioane de euro, pentru prima data dupa 2008, arata un comunicat transmis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )