Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dallas: Asistenta medicala infectata cu Ebola s-a vindecat

România Liberă România Liberă,
Dallas: Asistenta medicala infectata cu Ebola s-a vindecat

Una dintre cele doua asistene medicale din Texas bolnave de Ebola, Nina Pham, s-a vindecat, anunta clinica unde a fost tratata, citata de AFP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Una din asistentele din Texas, bolnava de Ebola, s-a vindecat

Una dintre cele doua asistene medicale din Texas bolnave de Ebola, Nina Pham, s-a vindecat, anunta clinica unde a fost tratata, citata de Mediafax. Asistenta din Dallas internata pe 16 octombrie avand virusul.

Infirmiera din Texas care a contractat Ebola S-A VINDECAT de boala

Infirmiera Amber Vinson de la Texas Presbyterian Hospital din Dallas, in statul american Texas sud), care a contractat Ebola in timp ce ingrijea un pacient liberian decedat intre timp, s-a vindecat de aceasta.

Cameramanul american diagnosticat cu Ebola s-a vindecat

Cameramanul NBC News, diagnosticat cu febra hemoragica in timp ce lucra in Liberia, s-a vindecat si va fi externat, relateaza RIA Novosti. Ashoka Mukpo, care se afla intr-o unitate medicala din Nebraska pentru.

Cameramanul postului american NBC News infectat cu Ebola s-a vindecat

Un cameraman al postului american NBC News care a contractat virusul Ebola in Liberia s-a vindecat si ar putea fi externat miercuri, a anuntat marti seara spitalul din Nebraska, in centrul Statelor Unite, unde era tratat, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )