Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dambovita: 24 de localitati nealimentate cu energie electrica din cauza vremii

Adevărul Adevărul,
Dambovita: 24 de localitati nealimentate cu energie electrica din cauza vremii

Societatea de Distributie a Energiei Electrice SDEE) Targoviste informeaza ca in aceasta dimineata, la ora 10. 00, erau nealimentate cu energie electrica 24 de localitati din judetul Dambovita, din cauza vremii nefavorabile. continuă pe Adevărul

13 localitati din Mehedinti au ramas fara energie electrica

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile si in judetul Mehedinti au fost afectate retelele de energie electrica din mai multe localitati. Au fost afectate localitati din Clisura Dunarii, dar si din sudul judetului Mehedinti.

Mii de familii din judetul Prahova, fara energie electrica

Mii de familii din mai multe localitati ale judetului Prahova sunt nealimentati, duminica dimineata, cu energie electrica din cauza zapezii care a rupt liniile electrice, dar si din cauza copacilor care au.

Oameni salvati din zapada, localitati fara energie electrica si drumuri inchise in judet

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Giurgiu au intervenit pentru repunerea pe roti a mai multor masini in care se aflau 18 persoane, iar 14 localitati din judet au ramas fara energie electrica si mai multe drumuri sunt inchise circulatiei in urma caderilor de zapada, releva CJSU Giurgiu.

15.000 de consumatori din Teleorman, ramasi fara energie electrica. Sunt inchise temporar patru drumuri judetene si trei drumuri nationale

Ninsoarea si viscolul au lasat fara energie electrica 15. 000 de consumatori din Teleorman. Peste 100 de utilaje de deszapezire actioneaza pe drumuri judetene si nationale pentru eliberarea carosabilului. Sunt blocate temporar patru drumuri judetene si trei drumuri nationale.

Cursurile se suspenda in 24 de localitati din Olt. Elevii vor sta acasa din cauza deficientelor la reteaua de electricitate

Desi Oltul a iesit, inca de la pranz, de sub avertizarea cod galben de ninsori si vant, meteorologii reevaluand prognoza, problemele cauzate de cantitatea mare de zapada cazuta in judet nu s-au rezolvat, Inspectoratul Scolar Judetean anuntand printr-un comunicat ca in 24 de localitati se suspenda cursurile scolare, din cauza deficientelor la reteaua de curent electric unitatile scolare neputand fi incalzite.

Din cauza drumurilor inzapezite si a avariilor la retelele electrice, copiii din cinci comune argesene nu fac luni cursuri

Cinci din cele opt unitati de invatamant care, din cauza conditiilor meteo, au solicitat suspendarea cursurilor, pentru luni, 18 ianuarie, au primit acordul Institutiei Prefectului Arges pentru aplicarea acestei masuri.

Bursele arabe scad puternic, din cauza preturilor petrolului si a Iranului

Bursele arabe scad puternic, din cauza preturilor petrolului si a Iranului .

Trei curse spre Istanbul, Moscova si Milano, anulate pe Aeroportul Otopeni din cauza vremii

Trei curse spre Istanbul, Moscova si Milano, anulate pe Aeroportul Otopeni din cauza vremii .

UPDATE: Patru curse spre Istanbul, Moscova, Frankfurt si Milano, anulate pe Aeroportul Otopeni din cauza vremii

Trei curse spre Istanbul, Moscova si Milano, anulate pe Aeroportul Otopeni din cauza vremii .

Patru curse aeriene anulate si intarzieri de pana la 2 ore la decolare, din cauza ninsorii si a viscolului

ACTUALIZARE 18:46 Patru curse aeriene, spre Istanbul, Moscova, Frankfurt si Milano, care trebuiau sa decoleze duminica de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, au fost anulate din cauza ninsorii abundente si a viscolului, cu rafale de vant de peste 70 de kilometri/ora, care transporta zapada pe sol, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )