Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mii de familii din judetul Prahova, fara energie electrica

Antena3 Antena3,
Mii de familii din judetul Prahova, fara energie electrica

Mii de familii din mai multe localitati ale judetului Prahova sunt nealimentati, duminica dimineata, cu energie electrica din cauza zapezii care a rupt liniile electrice, dar si din cauza copacilor care au. continuă pe Antena3

Oameni salvati din zapada, localitati fara energie electrica si drumuri inchise in judet

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Giurgiu au intervenit pentru repunerea pe roti a mai multor masini in care se aflau 18 persoane, iar 14 localitati din judet au ramas fara energie electrica si mai multe drumuri sunt inchise circulatiei in urma caderilor de zapada, releva CJSU Giurgiu.

15.000 de consumatori din Teleorman, ramasi fara energie electrica. Sunt inchise temporar patru drumuri judetene si trei drumuri nationale

Ninsoarea si viscolul au lasat fara energie electrica 15. 000 de consumatori din Teleorman. Peste 100 de utilaje de deszapezire actioneaza pe drumuri judetene si nationale pentru eliberarea carosabilului. Sunt blocate temporar patru drumuri judetene si trei drumuri nationale.

13 localitati din Mehedinti au ramas fara energie electrica

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile si in judetul Mehedinti au fost afectate retelele de energie electrica din mai multe localitati. Au fost afectate localitati din Clisura Dunarii, dar si din sudul judetului Mehedinti.

Dambovita: 24 de localitati nealimentate cu energie electrica din cauza vremii

Societatea de Distributie a Energiei Electrice SDEE) Targoviste informeaza ca in aceasta dimineata, la ora 10. 00, erau nealimentate cu energie electrica 24 de localitati din judetul Dambovita, din cauza vremii nefavorabile.

Resursele de energie primara au crescut la 11 luni cu 2,4%, iar cele de energie electrica cu 8,3%

Principalele resurse de energie primara au totalizat in primele 11 luni ale anului trecut 30,06 milioane tone echivalent petrol tep), in crestere cu 2,4% fata de aceeasi perioada din 2014, iar resursele de energie electrica au fost de 63,1 miliarde KWh, cu 8,3% mai mari, arata datele INS.

Un covor de iarba din plastic ar putea da energie electrica cu ajutorul vantului

Vantul care bate deasupra acoperisurilor noastre este o potentiala sursa de energie, pe care chiar nu ar fi rau sa o valorificam. in aceasta idee, a fost creat un nou tip de generator de energie eoliana, total diferit de orice exista in prezent. Este vorba despre niste covoare, care au la suprafata benzi de plastic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )