Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dambovita: Un elev a murit inaintea orei de sport, in urma unui stop-cardiac (VIDEO)

B1 B1,
Dambovita: Un elev a murit inaintea orei de sport, in urma unui stop-cardiac (VIDEO)

Un elev din Dambovita a murit inaintea orei de sport, in urma unui stop-cardiac. Elevul de 18 ani de la liceul din Pucioasa a acuzat dureri inaintea inceperii orei, chemand ambulanta la liceu. Baiatul era. continuă pe B1

Dambovita: Un elev a murit inaintea orei de sport, in urma unui stop-cardiac

Un elev din Dambovita a murit inaintea orei de sport, in urma unui stop-cardiac. Elevul de 18 ani de la liceul din Pucioasa a acuzat dureri inaintea inceperii orei, chemand ambulanta la liceu. Baiatul era.

FOTO Durere mare in sanul familiei Diaconescu. Robert, elevul care a murit in timpul orei de sport, isi serba majoratul sambata

Nimeni nu poate intelege drama sotilor Diaconescu, din Pucioasa, care in loc sa isi vada baiatul intrat la facultate, sunt nevoiti sa il ingroape. Sambata, Robert ar fi implinit 18 ani si se pregatise deja de majorat. invitase foarte multi colegi de clasa si prieteni apropiati pentru a-i fi alaturi intr-un moment important al existentei sale.

Un elev de 18 ani din Pucioasa a murit dupa ce i s-a facut rau in timpul orei de sport

Un elev in clasa a XII-a de la Colegiul National Nicolae Titulescu din Pucioasa, judetul Dambovita, a murit, marti, la Spitalul Judetean, unde a fost transportat dupa ce i s-a facut rau la ora de sport. Primele date arata ca tanarul de 18 ani avea probleme cardiace.

Doi tineri din Glodeni au ars de vii in urma unui accident rutier

Doi tineri au ars de vii intr-un automobil pe traseul local Limbenii Vechi din raionul Glodeni, in apropierea satului Petrunea. Automobilul a luat foc dupa impactul cu un copac. Accidentul s-a produs noaptea trecuta, 28 octombrie, in jurul orei 01.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )