Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dambovita: Peste 2.300 persoane, fara curent electric din cauza avariilor produse de viscol

B1 B1,
Dambovita: Peste 2.300 persoane, fara curent electric din cauza avariilor produse de viscol

Peste 2. 300 de persoane din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate. continuă pe B1

Peste 10.000 de locuinte din Arges, fara curent electric din cauza zapezii

Peste 10. 000 de locuinte din 11 localitati din judetul Arges au ramas fara curent electric, duminica, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges, citat de Agerpres. Potrivit ISU Arges,.

Peste 16.000 de locuinte din Arges, fara curent electric din cauza viscolului

Peste 16. 000 de locuinte din judetul Arges au ramas, sambata, fara curent electric potrivit datelor centralizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, relateaza Agerpres. Ninsoarea si viscolul au.

Arges: 19 localitati, fara curent electric din cauza viscolului (VIDEO)

Peste 19. 000 de consumatori abonati ai companiei CEZ din 19 localitati ale judetului Arges nu au curent electric, sambata , din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ,.

Localitati ramase fara curent electric din cauza viscolului si zapezii.

Peste 22. 000 de consumatori abonati ai companiei CEZ din 15 localitati ale judetului Arges nu au curent electric, sambata dimineata, din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ, echipele de interventie aflandu-se pe teren pentru remedierea defectiunilor. Aproximativ 4. 000 de locuinte din judetul Ilfov nu au avut energie electrica vineri seara, incepand cu ora 22. Un numar de 22. 580 de consumatori din 15 localitati ale judetului Arges nu sunt alimentati .

Mii de gospodarii din Giurgiu si Arges ramase fara curent electric, din cauza viscolului.

Situatie dramatica, azi, in doua judete din sudul tarii. In Giurgiu sunt 27 de localitati care au ramas fara curent electric. In Arges se stie despre 10. 000 de oameni din 11 localitati care nu mai au energie electrica in locuintele lor. Liniile de alimentare cu energie electrica au fost afectate, in ambele cazuri, de viscol. Bucurestiul, in schimb, nu este afectat de avarii majore, anunta Agerpres, preluand date de la Enel Distributie Muntenia. La ora actuala sunt mobilizate 48 .

Valcea: Peste 29.000 de persoane din sapte localitati, fara curent electric din cauza viscolului

Peste 29. 000 de consumatori din sapte localitati ale judetului Valcea nu au curent electric, sambata seara, ca urmare a avariilor survenite pe reteaua de alimentare cu energie electrica a CEZ, relateaza.

MAI: 72 localitati, fara curent electric, 41 persoane sunt blocate in zapada

Alte 792 de persoane au fost evacuate din mijloace de transport blocate in zapada, de duminica dimineata, iar 72 de localitati din tara sunt in continuare fara curent electric, a anuntat Ministerul.

Cod portocaliu: Cateva zeci de localitati, fara curent electric. In Capitala nu sunt avarii majore

Din cauza conditiilor meteo deosebite, cateva zeci de localitati au ramas fara curent electric in tara. Vicepremierul Gabriel Oprea anuntase sambata, la comandamentul de iarna de la ministerul de interne, ca 46 de comunse si 71 de sate nu au electricitate.

Peste 2.300 de oameni din judetul Dambovita au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Peste 2. 300 de consumatori din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, trei drumuri judetene fiind inchise.

Prahova: Patru localitati izolate, drumuri inchise sau restrictionate si mii de locuitori fara curent electric

Patru localitati din judetul Prahova sunt izolate, duminica, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza viscolului, doua drumuri nationale si patru drumuri judetene sunt inchise total sau partial, iar aproape 7. 000 de consumatori sunt nealimentati cu energie electrica.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )