Libnet.ro
UNICEF

08:45

DAN BARNA: Ne suflecam manecile si ne apucam de treaba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Ne suflecam manecile si ne apucam de treaba

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, considera ca Romania nu isi mai permite povestea coalitiilor din ultimii 30 de ani care au fost reprezentat doar exercitii de comunicare si ca partidele din coalitie trebuie sa isi suflece manecile si sa se apuce de treaba, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna va coordona ministerele cu resurse din fonduri europene

Dan Barna, viitor vicepremier in noul guvern, spune ca si-a asumat coordonarea a ceea ce numeste Dezvoltare Europeana - din acest portofoliu vor face parte toate ministerele care au resurse din fonduri europene.

Ministrii propusi de USR-PLUS pentru Guvernul Citu: Dan Barna, Catalin Drula, Claudiu Nasui, Stelian Ion, Cristian Ghinea, Ciprian Teleman si Vlad Voiculescu

Alianta USR-PLUS a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, numele de ministrii pe care le propune pentru viitorul Guvern Citu. Este vorba despre Dan Barna, Catalin Drula, Claudiu Nasui, Stelian Ion,.

Dan Barna: Zilele acestea au ridicat felul de a face politica in Romania. Vom putea avea o guvernare care sa faca niste schimbari importante in Romania (VIDEO)

Programul de guvernare propus de coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR va avea peste 300 de pagini, a declarat Dan Barna, luni seara, care sustine ca ultimele doua saptamani au ridicat felul de a face.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )