Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dan Condrea a fost inmormantat: Masurile de securitate, demne de un scenariu de film (VIDEO)

B1 B1,
Dan Condrea a fost inmormantat: Masurile de securitate, demne de un scenariu de film (VIDEO)

Dan Condrea a fost inmormantat miercuri. Trupul neinsufletit al patronului Hexi Pharma a fost ingropat in Cimitirul Sfanta Vineri. Condrea a avut parte de slujba religioasa intrucat nu este clar daca s-a. continuă pe B1

SRI: Compania Hexi Pharma sau reprezentantii sai nu au constituit, in sine, un caz de securitate nationala. Dan Condrea nu a fost filat de Serviciul Roman de Informatii

Comisia parlamentara de control al SRI a transmis ca Serviciul Roman de Informatii nu a avut mandat de securitate nationala pentru Hexi Pharma si Dan Condrea pentru ca nu au fost intrunite conditiile.

SRI, raspuns oficial in cazul Hexi Pharma. Comisia de control: Dan Condrea nu a fost supravegheat

Compania Hexi Pharma nu a constituit un caz de securitate nationala pentru SRI, iar reprezentantii acesteia, deci inclusiv Dan Condrea, patronul firmei, nu au facut obiectul unor mandate de securitate.

Masina lui Dan Condrea a fost ridicata in timp record de politisti. Jurnalistii, impiedicati sa se apropie de locul tragediei

Un alt detaliu care alimenteaza disparitia suspecta a lui Dan Condrea este si faptul ca masina a fost ridicata in timp record de politistii sositi la locul accidentului.

FOTO Moartea patronului Hexi Pharma. Martor: Nu i-am vazut fata, dar i-am gasit actele in iarba. Dan Condrea, inmormantat miercuri

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, va fi inmormantat miercuri. La cateva zile de la accidentul in care si-a pierdut viata omul de afaceri, femeia care a fost depasita in trafic de acesta, a povestit ca a observat momentul in care Dan Condrea a parasit carosabilul, dar nu a vazut cand masina condusa de acesta s-a oprit in pom. Martorul Gabriela Monica marturiseste pe Facebook ca ea a fost prima care s-a oprit la locul accidentului.

Ce spun martorii accidentului lui Dan Condrea. Patronul HexiPharma, inmormantat cu discretie

Patronul companiei Hexi Pharma nu era filat, sustin oficialii SRI, care au pus ieri punct speculatiilor din ultima vreme. Chiar in ziua in care Dan Condrea a fost inmormantat, martorii-cheie ai accidentului au fost audiati de procurori.

Omul de afaceri Dan Condrea va fi inmormantat in cimitirul Sfanta Vineri din Capitala

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, mort intr-un accident produs, duminica seara, pe un drum din Ilfov, va fi inmormantat, miercuri, in capela familiei aflata in cimitirul Sfanta Vineri, din Capitala. Trupul omului de afaceri a fost ridicat,marti, de la INML de angajatii unei firme de servicii funerare, dupa ce medicii legissti au finalizat necropsia .

Dan Condrea, inmormantat miercuri: Patronul Hexi Pharma va avea parte de slujba religioasa intrucat nu este clar daca s-a sinucis sau nu

Dan Condrea urmeaza sa fie inmormantat miercuri, informeaza B1 TV. Trupul neinsufletit al patronului Hexi Pharma se afla la Biserica Sfanta Vineri din Capitala. Condrea va avea parte de.

Dan Condrea, inmormantat crestineste. BOR: Nu exista suspiciuni. Nu se probeaza un act suicidar

Biserica Ortodoxa Romana s-a pronuntat in chestiunea inmormantarii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Potrivit evz. ro, puratorul de cuvant al Patriarhiei a declarat ca nu.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, condus pe ultimul drum. Un personaj cheie, absent de la inmormantare

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a fost inmormantat, miercuri, la cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, fiind oficiata si o slujba la care au participat peste 80 de oameni.

Slujba de inmormantare pentru Dan Condrea, desi politistii nu au exclus inca ipoteza sinuciderii

Dan Condrea va fi inmormantat azi la cimitirul Sfanta Vineri. Purtatorul de cuvant la Patriarhiei a confirmat ca acesta va avea parte de slujba, desi momentan nu se stie daca s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )