Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dan Diaconescu anunta ca-l sustine pe Ponta, cu toate ca ramane un mare dusman al sau

România Liberă România Liberă,
Dan Diaconescu anunta ca-l sustine pe Ponta, cu toate ca ramane un mare dusman al sau

Dan Diaconescu a declarat, joi, ca il va sustine pe Victor POnta, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, el spunand ca alege in intre un sef si un subaltern. continuă pe România Liberă

Senzational. Dan Diaconescu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat, joi seara, ca in turul II al alegerilor prezidentiale il va sustine pe candidatul PSD, Victor Ponta.

Dan Diaconescu il sustine pe Victor Ponta

Dan Diaconescu a declarat in aceasta seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale, el precizand ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis.

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a anuntat, joi, pe cine va sustine Partidul Poporului in turul doi al alegerilor prezidentiale. PPDDnu va vota cu Klaus Iohannis, a spus Dan Diaconescu. Victor Ponta ramane cel mai.

Dan Diaconescu negociaza sustinerea lui Ponta in turul II

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a purtat discutii, miercuri, la sediul PSD, cu vicepremierul Liviu Dragnea, cu privire la sustinerea pe care formatiunea lui Dan Diaconescu ar putea sa o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, in turul secund al prezidentialelor.

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat ca propune sustinerea, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, a celui care astazi este prim-ministru,Victor Ponta. Nu il voi vota pe Klaus Iohannis. Va anunt ca .

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Dan Diaconescu a anuntat, joi, pe cine va sustine Partidul Poporului in turul doi al alegerilor prezidentiale. El a spus ca pe 16 noiembrie are de ales intre un sef si adjunctul sau. Propun.

Dan Diaconescu: Nu voi vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat joi seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Acesta a precizat ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis. Propun sustinerea sefului, a spus acesta.

Dan Diaconescu: Suntem deschisi la dialog cu fortele politice pentru prezidentiale

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca partidul sau este deschis la dialog cu fortele politice pentru a decide pe cine va sustine in turul doi.

Ponta: ii putem reprezenta si pe alegatorii lui Tariceanu, Melescanu, Dan Diaconescu, Vadim

Premierul Victor Ponta le-a transmis alegatorilor, marti, ca vrea sa fie un presedinte legitim, ceea ce inseamna ca presedintele PSD se asteapta la o diferenta considerabila in turul II, comparativ cu.

Ponta: ii putem reprezenta si pe alegatorii lui Tariceanu, Melescanu, Dan Diaconescu, Vadim. Ma onoreaza sprijinul ORICARUI candidat

Premierul Victor Ponta le-a transmis alegatorilor, marti, ca vrea sa fie un presedinte legitim, ceea ce inseamna ca presedintele PSD se asteapta la o diferenta considerabila in turul II, comparativ cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )