Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dan Diaconescu: Nu voi vota cu Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Dan Diaconescu: Nu voi vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat joi seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Acesta a precizat ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis. Propun sustinerea sefului, a spus acesta. continuă pe Hotnews

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat ca propune sustinerea, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, a celui care astazi este prim-ministru,Victor Ponta. Nu il voi vota pe Klaus Iohannis. Va anunt ca .

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a anuntat, joi, pe cine va sustine Partidul Poporului in turul doi al alegerilor prezidentiale. PPDDnu va vota cu Klaus Iohannis, a spus Dan Diaconescu. Victor Ponta ramane cel mai.

Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Independenta Monica Macovei a anuntat astazi ca il va sustine si vota pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale, dupa ce candidatul ACL a spus ca va semna acordul propus de Macovei.

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Independenta Monica Macovei a anuntat astazi ca il va sustine si vota pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale, dupa ce candidatul ACL a spus ca va semna acordul propus de Macovei.

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Dan Diaconescu a anuntat, joi, pe cine va sustine Partidul Poporului in turul doi al alegerilor prezidentiale. El a spus ca pe 16 noiembrie are de ales intre un sef si adjunctul sau. Propun.

FOTO. Macovei: il VOI VOTA pe Iohannis. MARELE PERICOL pentru Romania in acest moment este Ponta

Monica Macovei a anuntat, joi, pe Facebook, ca il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al prezidentialelor aratand ca marele pericol pentru Romania, in acest moment, este Victor Ponta si a mentionat ca asteapta ca liberalul sa isi puna semnatura pe cele 10 principii propuse de ea.

Dan Diaconescu il sustine pe Victor Ponta

Dan Diaconescu a declarat in aceasta seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale, el precizand ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Studentii din Timisoara au stat la coada sa voteze cu Klaus Iohannis. Ponta, zdrobit in sectiile studentesti

Rezultatul voturilor exprimate in Timis pe fiecare sectie de votare in parte scoate la iveala situatii interesante. Spre exemplu, in sectiile in care studentii au votat masiv, stand la coada ca sa poata vota, Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta, reusind sa obtina un procentaj de peste 50 la suta, la un numar de peste 1. 000 de persoane care au votat.

Monica Macovei: Ideea negocierii votului este imorala. Daca Iohannis semneaza scrisoarea pe care i-am adresat-o, eu il voi vota (VIDEO)

Candidatul independent la presedintie Monica Macovei a declarat, miercuri seara, in emisiunea Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca i-a inaintat lui Klaus Iohannis o scrisoare prin care solicita 10.

Klaus Iohannis, despre sustinerea conditionata a Monicai Macovei: Sunt bucuros sa reafirm ca toate acele lucruri se gasesc in programul meu, pot sa confirm si intr-un document semnat/ Macovei: Il votez pe domnul Iohannis

Klaus Iohannis a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca s-a bucurat sa afle de sustinerea Monicai Macovei si a declarat ca toate elementele prin care Macovei ii conditioneaza sprijinul se regasesc si in programul sau prezidential, afirmand ca poate sa confirme acest lucru si intr-un document semnat. UPDATE Monica Macovei a reactionat prompt la raspunsul lui Klaus Iohannis privind cerintele sale si anuntat ca il va vota in turul al doilea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )