Libnet.ro
UNICEF

14:00

Monica Macovei: Ideea negocierii votului este imorala. Daca Iohannis semneaza scrisoarea pe care i-am adresat-o, eu il voi vota (VIDEO)

B1 B1,
Monica Macovei: Ideea negocierii votului este imorala. Daca Iohannis semneaza scrisoarea pe care i-am adresat-o, eu il voi vota (VIDEO)

Candidatul independent la presedintie Monica Macovei a declarat, miercuri seara, in emisiunea Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca i-a inaintat lui Klaus Iohannis o scrisoare prin care solicita 10. continuă pe B1

Badea comenteaza scorul obtinut de Monica Macovei: Pe net, cretinismul este Constitutie

Mircea Badea a comentat scorul Monicai Macovei, care, potrivit primelor rezultate ale exit-poll-ului Sociopol a obtinut 4% din voturi. Era o frenezie adevarata astazi pe net ca doamna Monica Macovei va obtine.

Cum a intampinat Monica Macovei rezultatul votului: Optimism si proiecte pentru o noua miscare politica

Monica Macovei a facut o scurta declaratie de presa duminica seara dupa anuntarea exit poll-urilor, la micul sau sediu de campanie de pe str. CA Rosetti. Aceasta nu a facut nicio referire la ce procent a obtinut in cursa electorala deoarece nu s-a facut o numaratoare paralela insa a declarat ca rezultatele oficiale vor demonstra ca suntem mult mai multi. Am aratat ca se poate corect, decent si simplu, a declarat Macovei cu zambetul pe buze. Totodata, Macovei i-a chemat pe cei care au votat-o alaturi de ea intr-o noua constructie care le reprezinta valorile.

Monica Macovei a semnalat probleme in sectiile de votare din jurul campusurilor universitare bucurestene

In Bucuresti, in sectiile de votare din jurul campusurilor universitare sunt studenti carora nu li se mai permite sa voteze pentru ca sectiile nu mai au formulare tipizate pentru declaratii pe propria raspundere necesare votului pe liste suplimentare, atrage atentia candidatul la alegerile prezidentiale Monica Macovei.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei a semnalat probleme in sectiile de votare din jurul campusurilor universitare bucurestene

In Bucuresti, in sectiile de votare din jurul campusurilor universitare sunt studenti carora nu li se mai permite sa voteze pentru ca sectiile nu mai au formulare tipizate pentru declaratii pe propria raspundere necesare votului pe liste suplimentare, atrage atentia candidatul la alegerile prezidentiale Monica Macovei.

VIDEO Monica Macovei: Am depus plangere penala impotriva lui Victor Ponta, Corlatean si Stanoevici pentru impiedicarea romanilor din strainatate sa voteze / Il voi sustine pe Klaus Iohannis daca respecta principiile statului de drept

Candidatul independent la prezidentiale Monica Macovei a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul de campanie, ca a depus plangeri penale la Parchet, atat in nume propriu, cat si in numele cetatenilor, impotriva premierului Victor Ponta, a ministrului de Externe Titus Corlatean si a ministrului pentru romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, dar si impotriva presedintilor sectiilor de votare din strainatate care au impiedicat dreptul la vot al romanilor. Monica Macovei a mai anuntat miercuri ca Astazi ii trimit domnului Iohannis o scrisoare cu cerintele minimale pentru statul de drept din Romania. Daca este de acord cu ele, electoratul meu poate ca il va vota, daca nu, nu.

Monica Macovei a depus contestatii impotriva presedintilor sectiilor de votare care nu au lasat alegatorii domiciliati in alte orase sa voteze. Ea cere prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate

Monica Macovei, candidat independent la prezidentiale, a depus la Biroul Electoral Central si Birourile electorale judetene mai multe contestatatii impotriva presedintilor sectiilor de votare care nu au lasat alegatorii nedomiciliati in Bucuresti sa voteze deoarece nu mai aveau tiparite formulare tipizate pentru declartia pe propria raspundere, documente solicitate inainte de vot. In plus, Macovei a solicitat prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate daca la ora 21. 00 inca mai este lume la coada.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei cere prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate si a depus mai multe contestatii

Monica Macovei, candidat independent la Presedintia Romaniei, cere prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate daca la ora 21. 00 inca mai este lume la coada, dupa ce in mai multe capitale europene, dar si in alte orase s-au format cozi cu cetateni romani care asteapta de ore bune sa voteze.

Monica Macovei solicita prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi. / Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate: Prelungirea programului nu e de competenta noastra

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, a solicitat, duminica, prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate daca la ora 21:00, ora la care este prevazuta inchiderea acestora, inca mai sunt cetateni romani care stau la coada pentru a vota. Intre timp, Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate a anuntat ca Prelungirea programului de votare nu este de competenta Biroului Electoral Nr. 48 pentru Sectiile de Votare din Strainatate.

Nici una dintre cele 5 televiziuni de stiri nu a transmis conferinta de presa in care Monica Macovei a anuntat ca a facut plangere penala impotriva lui Ponta si in ce conditii il sprijina pe Iohannis

Miercuri, 5 noiembrie, nici una dintre cele 5 televiziuni de stiri nu a transmis conferinta de presa in care Monica Macovei a anuntat ca a facut plangere penala impotriva lui Victor Ponta si Titus Corlatean pentru haosul de la votul in strainatate. Macovei, candidata clasata pe locul 5 in turul 1, a anuntat in aceeasi conferinta ca il va sprijini pe Klaus Iohannis in turul 2 daca indeplineste anumite conditii.

Monica Macovei ii pune conditii lui Iohannis pentru a-l sprijini in turul doi

Europarlamentarul Monica Macovei s-a angajat, miercuri, sa il sprijine pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale daca acesta va sustine cateva cerinte minimale pentru salvarea statului de drept si a democratiei in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )