Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Monica Macovei: Am depus plangere penala impotriva lui Victor Ponta, Corlatean si Stanoevici pentru impiedicarea romanilor din strainatate sa voteze / Il voi sustine pe Klaus Iohannis daca respecta principiile statului de drept

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Monica Macovei: Am depus plangere penala impotriva lui Victor Ponta, Corlatean si Stanoevici pentru impiedicarea romanilor din strainatate sa voteze / Il voi sustine pe Klaus Iohannis daca respecta principiile statului de drept

Candidatul independent la prezidentiale Monica Macovei a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul de campanie, ca a depus plangeri penale la Parchet, atat in nume propriu, cat si in numele cetatenilor, impotriva premierului Victor Ponta, a ministrului de Externe Titus Corlatean si a ministrului pentru romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, dar si impotriva presedintilor sectiilor de votare din strainatate care au impiedicat dreptul la vot al romanilor. Monica Macovei a mai anuntat miercuri ca Astazi ii trimit domnului Iohannis o scrisoare cu cerintele minimale pentru statul de drept din Romania. Daca este de acord cu ele, electoratul meu poate ca il va vota, daca nu, nu. continuă pe Hotnews

Macovei a facut plangere penala impotriva lui Ponta, Corlatean si Stanoevici

Monica Macovei a anuntat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca a depus o plangere penala impotriva lui Victor Ponta, Titus Corlatean si Bogdan Stanoevici, pentru impiedicarea romanilor din diaspora sa voteze.

Nici una dintre cele 5 televiziuni de stiri nu a transmis conferinta de presa in care Monica Macovei a anuntat ca a facut plangere penala impotriva lui Ponta si in ce conditii il sprijina pe Iohannis

Miercuri, 5 noiembrie, nici una dintre cele 5 televiziuni de stiri nu a transmis conferinta de presa in care Monica Macovei a anuntat ca a facut plangere penala impotriva lui Victor Ponta si Titus Corlatean pentru haosul de la votul in strainatate. Macovei, candidata clasata pe locul 5 in turul 1, a anuntat in aceeasi conferinta ca il va sprijini pe Klaus Iohannis in turul 2 daca indeplineste anumite conditii.

ACL Cluj depune plangere penala impotriva premierului Ponta, pentru votul in diaspora

ACL Cluj va depune o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta, pe care il acuza de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale in diaspora, unde nu au existat stampile suficiente, iar oamenii au.

ACL Cluj depune plangere penala impotriva lui Ponta, pentru votul in diaspora

ACL Cluj va depune o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta, pe care il acuza de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale in diaspora, unde alegerile au fost marcate de cozi si nu au existat stampile suficiente, informeaza Mediafax.

Macovei: Am depus la Parchetul General plangere penala impotriva lui Ponta, Corlatean, Stanoevici

Monica Macovei a declarat, miercuri, ca a depus la Parchetul General o plangere penala si un denunt penal prin care solicita anchetarea de urgenta a lui Victor Ponta, Titus Corlatean si Bogdan Stanoevici si a presedintilor sectiilor de votare din strainatate.

ACL Olt a depus plangere penala privind suspiciuni de vot multiplu

Organizatia Alianta Crestin-Liberala Olt a depus marti o plangere penala prin care sesizeaza faptul ca 12,8% dintre alegatori au votat pe listele electorale suplimentare, aratand ca exista motive sa.

Deputatul PSD Mircia Muntean: Fac plangere penala impotriva autorilor accidentului in care am fost implicat

Deputatul PSD Mircia Muntean sustine ca va depune, luni, plangere penala la Politie impotriva celor care au provocat accidentul in care a fost implicat si ca va folosi imaginile de pe camerele de supraveghere din Deva ca sa demonstreze ca este nevinovat, informeaza Mediafax.

VIDEO. Monica Macovei: incepe revolutia oamenilor cinstiti

Candidatul independent la prezidentiale Monica Macovei a declarat, duminica seara, dupa afisarea exit-poll-urilor, ca incepe revolutia oamenilor obisnuiti.

Monica Macovei a depus contestatii impotriva presedintilor sectiilor de votare care nu au lasat alegatorii domiciliati in alte orase sa voteze. Ea cere prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate

Monica Macovei, candidat independent la prezidentiale, a depus la Biroul Electoral Central si Birourile electorale judetene mai multe contestatatii impotriva presedintilor sectiilor de votare care nu au lasat alegatorii nedomiciliati in Bucuresti sa voteze deoarece nu mai aveau tiparite formulare tipizate pentru declartia pe propria raspundere, documente solicitate inainte de vot. In plus, Macovei a solicitat prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate daca la ora 21. 00 inca mai este lume la coada.

Alegeri prezidentiale 2014. PNL Mehedinti a depus o plangere penala la Postul de Politie Vrata

O noua reclamatie la alegerile prezidentiale 2014 vine din partea Partidului National Liberal Mehedinti. Liderul liberal, Virgil Popescu, a depus o plangere penala la Postul de Politie Vrata impotriva unui consilier PSD, care transporta persoane cu un autobuz la sectia de votare din centrul satului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )