Libnet.ro
UNICEF

18:00

Macovei a facut plangere penala impotriva lui Ponta, Corlatean si Stanoevici

Adevărul Adevărul,
Macovei a facut plangere penala impotriva lui Ponta, Corlatean si Stanoevici

Monica Macovei a anuntat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca a depus o plangere penala impotriva lui Victor Ponta, Titus Corlatean si Bogdan Stanoevici, pentru impiedicarea romanilor din diaspora sa voteze. continuă pe Adevărul

Nici una dintre cele 5 televiziuni de stiri nu a transmis conferinta de presa in care Monica Macovei a anuntat ca a facut plangere penala impotriva lui Ponta si in ce conditii il sprijina pe Iohannis

Miercuri, 5 noiembrie, nici una dintre cele 5 televiziuni de stiri nu a transmis conferinta de presa in care Monica Macovei a anuntat ca a facut plangere penala impotriva lui Victor Ponta si Titus Corlatean pentru haosul de la votul in strainatate. Macovei, candidata clasata pe locul 5 in turul 1, a anuntat in aceeasi conferinta ca il va sprijini pe Klaus Iohannis in turul 2 daca indeplineste anumite conditii.

Macovei: Am depus la Parchetul General plangere penala impotriva lui Ponta, Corlatean, Stanoevici

Monica Macovei a declarat, miercuri, ca a depus la Parchetul General o plangere penala si un denunt penal prin care solicita anchetarea de urgenta a lui Victor Ponta, Titus Corlatean si Bogdan Stanoevici si a presedintilor sectiilor de votare din strainatate.

ACL Cluj depune plangere penala impotriva premierului Ponta, pentru votul in diaspora

ACL Cluj va depune o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta, pe care il acuza de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale in diaspora, unde nu au existat stampile suficiente, iar oamenii au.

ACL Cluj depune plangere penala impotriva lui Ponta, pentru votul in diaspora

ACL Cluj va depune o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta, pe care il acuza de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale in diaspora, unde alegerile au fost marcate de cozi si nu au existat stampile suficiente, informeaza Mediafax.

Deputatul PSD Mircia Muntean: Fac plangere penala impotriva autorilor accidentului in care am fost implicat

Deputatul PSD Mircia Muntean sustine ca va depune, luni, plangere penala la Politie impotriva celor care au provocat accidentul in care a fost implicat si ca va folosi imaginile de pe camerele de supraveghere din Deva ca sa demonstreze ca este nevinovat, informeaza Mediafax.

Deputatul Mircia Muntean, care s-a ascuns in tufisuri dupa ce a provocat un accident, vrea sa depuna plangere penala impotriva autorilor accidentului

Deputatul PSD Mircia Muntean sustine ca va depune, luni, plangere penala la Politie impotriva celor care au provocat accidentul in care a fost implicat si ca va folosi imaginile de pe camerele de supraveghere din Deva ca sa demonstreze ca este nevinovat.

Romanii din Belgia sunt hotarati sa faca plangere penala impotriva Guvernului pentru limitarea si impiedicarea exercitarii dreptului de vot

Guvernul a actionat cu vinovatie, in desconsiderarea dreptului fundamental la vot al cetatenilor. Aceasta a rezultat in angajarea unor resurse umane, financiare si logistice insuficiente sectiii de votare, cabine de vot, stampile, personal, spatiu), neadaptate la dimensiunile comunitatii romanesti la Bruxelles, se arata in plangerea adresata procurorului generala la Romaniei de catre o parte a comunistatii romanesti din Belgia. In Belgia se estimeaza ca traiesc aproximativ 50. 000 de romani. S-au organizat doar 4 sectii de votare, in care au putut vota doar 4442 de oameni. Votul s-a desfasurat greoi si s-au inregistrat mai multe nereguli.

Deputatul PSD Mircia Muntean: Fac plangere penala impotriva autorilor accidentului in care am fost implicat

Deputatul PSD Mircia Muntean, care joi seara a fost implicat intr-un accident rutier la Deva, apoi a incercat sa fuga si sa se ascunda in tufisuri, ramanand blocat pe un gard pe care se urcase, spune ca va.

VIDEO Monica Macovei: Am depus plangere penala impotriva lui Victor Ponta, Corlatean si Stanoevici pentru impiedicarea romanilor din strainatate sa voteze / Il voi sustine pe Klaus Iohannis daca respecta principiile statului de drept

Candidatul independent la prezidentiale Monica Macovei a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul de campanie, ca a depus plangeri penale la Parchet, atat in nume propriu, cat si in numele cetatenilor, impotriva premierului Victor Ponta, a ministrului de Externe Titus Corlatean si a ministrului pentru romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, dar si impotriva presedintilor sectiilor de votare din strainatate care au impiedicat dreptul la vot al romanilor. Monica Macovei a mai anuntat miercuri ca Astazi ii trimit domnului Iohannis o scrisoare cu cerintele minimale pentru statul de drept din Romania. Daca este de acord cu ele, electoratul meu poate ca il va vota, daca nu, nu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Plangere penala pentru presedintele BEJ Dambovita, pentru abuz in serviciu si favorizarea fraudei electorale

Alianta Crestin Liberala Dambovita a sesizat BEC si va formula plangere penala pentru abuz in serviciu si favorizarea fraudei electorale impotriva presedintelui Biroului Electoral Judetean, judecator Gabriel Balasa, la alegerile prezidentaiel 2014.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )