Libnet.ro
UNICEF

20:30

Deputatul Mircia Muntean, care s-a ascuns in tufisuri dupa ce a provocat un accident, vrea sa depuna plangere penala impotriva autorilor accidentului

Adevărul Adevărul,
Deputatul Mircia Muntean, care s-a ascuns in tufisuri dupa ce a provocat un accident, vrea sa depuna plangere penala impotriva autorilor accidentului

Deputatul PSD Mircia Muntean sustine ca va depune, luni, plangere penala la Politie impotriva celor care au provocat accidentul in care a fost implicat si ca va folosi imaginile de pe camerele de supraveghere din Deva ca sa demonstreze ca este nevinovat. continuă pe Adevărul

VIDEO Scene halucinante cu deputatul Mircia Muntean, fost primar al Devei. S-a ascuns in tufisuri dupa accident

Deputatul Mircia Muntean PSD) a plecat de la locul accidentului rutier in care a fost implicat in aceasta seara si a incercat sa se ascunda in tufisuri, la adapostul intunericului. Fostul primar al Devei, timp de 16 ani, isi pierduse insa incaltarile.

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a provocat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost gasit, cu fata plina de sange. Mircia Muntean era baut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat inca de IPJ Hunedoara.

VIDEO Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a fost implicat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost gasit, cu fata plina de sange. Mircia Muntean era baut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat inca de IPJ Hunedoara.

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident rutier si s-a ascuns de Politie. Fostul primar al Devei era baut

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a provocat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a fugit de la locul accidentului, dar a fost gasit, plin de sange. Mircia era baut, potrivit martorilor.

Dosar penal deschis de Politie in cazul accidentului in care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean, care sustine ca nu se afla la volan, dupa ce a fugit de la locul accidentului: Ati baut cu dl prim ministru, domnule deputat?

Politia Hunedoara a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean, fost primar al Devei, cazul urmand sa fie declinat Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, transmite Mediafax.

Deputatul PSD Mircia Muntean: Fac plangere penala impotriva autorilor accidentului in care am fost implicat

Deputatul PSD Mircia Muntean, care joi seara a fost implicat intr-un accident rutier la Deva, apoi a incercat sa fuga si sa se ascunda in tufisuri, ramanand blocat pe un gard pe care se urcase, spune ca va.

Deputatul PSD Mircia Muntean avea alcoolemia de peste 1,00 la mie in momentul producerii accidentului rutier

Deputatul PSD Mircia Muntean, care joi seara a fost implicat intr-un accident rutier la Deva, apoi a incercat sa fuga si sa se ascunda in tufisuri, ramanand blocat pe un gard pe care se urcase, a avut o .

Mircia Muntean avea alcoolemia de peste 1,00 la mie in momentul producerii accidentului rutier

Deputatul PSD Mircia Muntean, care joi seara a fost implicat intr-un accident rutier la Deva, apoi a incercat sa fuga si sa se ascunda in tufisuri, ramanand blocat pe un gard pe care se urcase, a avut o .

VIDEO Mircia Muntean este cercetat penal dupa accidentul de la care a fugit. Dosarul va fi trimis la Parchetul iCCJ

Accidentul rutier in care a fost implicat aseara deputatul Mircia Muntean nu a ramas fara urmari. El va fi cercetat penal, pentru vatamare corporala din culpa, iar dosarul va fi solutionat Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. in cazul in care acuzatiile asupra deputatului PSD, ca ar fi condus baut, vor fi confirmate, el risca sa fie trimis in inchisoare. Mircia Muntean a negat ca s-ar fi aflat la volanul masinii sale.

Deputatul PSD Mircia Muntean: Fac plangere penala impotriva autorilor accidentului in care am fost implicat

Deputatul PSD Mircia Muntean sustine ca va depune, luni, plangere penala la Politie impotriva celor care au provocat accidentul in care a fost implicat si ca va folosi imaginile de pe camerele de supraveghere din Deva ca sa demonstreze ca este nevinovat, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )