Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO. Macovei: il VOI VOTA pe Iohannis. MARELE PERICOL pentru Romania in acest moment este Ponta

România Liberă România Liberă,
FOTO. Macovei: il VOI VOTA pe Iohannis. MARELE PERICOL pentru Romania in acest moment este Ponta

Monica Macovei a anuntat, joi, pe Facebook, ca il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al prezidentialelor aratand ca marele pericol pentru Romania, in acest moment, este Victor Ponta si a mentionat ca asteapta ca liberalul sa isi puna semnatura pe cele 10 principii propuse de ea. continuă pe România Liberă

Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Independenta Monica Macovei a anuntat astazi ca il va sustine si vota pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale, dupa ce candidatul ACL a spus ca va semna acordul propus de Macovei.

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Independenta Monica Macovei a anuntat astazi ca il va sustine si vota pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale, dupa ce candidatul ACL a spus ca va semna acordul propus de Macovei.

Corlatean: Pe 16 noiembrie voi vota in strainatate, cel mai probabil la Londra

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, miercuri, ca pe 16 noiembrie va vota intr-o sectie din strainatate, cel mai probabil la Londra. Cel mai probabil pe 16 noiembrie voi vota in strainatate,.

Klaus Iohannis: Doamne fereste sa conduca Ponta statul. Este un pericol pentru orientarea pro-occidentala. Este un mincinos

Klaus Iohannis l-a acuzat, joi, pe Victor Ponta ca este un pericol pentru orientarea pro-occidentala si pentru economia romaneasca, fiind incapabil sa prezinte proiectul de buget pe 2015, si ca, in loc sa ii investeasca, a ramas cu banii in buzunar ca fraierul.

Ponta spune ca Iohannis cauta scuze pentru a nu participa la dezbateri inainte de alegeri

Klaus Iohannis cauta scuze pentru a nu participa la dezbateri inainte de turul doi al alegerilor, scrie Victor Ponta intr-o postare pe Facebook. Premierul spune ca propunerile pe care le face Iohnnis pentru dezbateri.

Monica Macovei: Ideea negocierii votului este imorala. Daca Iohannis semneaza scrisoarea pe care i-am adresat-o, eu il voi vota (VIDEO)

Candidatul independent la presedintie Monica Macovei a declarat, miercuri seara, in emisiunea Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca i-a inaintat lui Klaus Iohannis o scrisoare prin care solicita 10.

Dan Diaconescu: Nu voi vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat joi seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Acesta a precizat ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis. Propun sustinerea sefului, a spus acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )