Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ponta spune ca Iohannis cauta scuze pentru a nu participa la dezbateri inainte de alegeri

Antena3 Antena3,
Ponta spune ca Iohannis cauta scuze pentru a nu participa la dezbateri inainte de alegeri

Klaus Iohannis cauta scuze pentru a nu participa la dezbateri inainte de turul doi al alegerilor, scrie Victor Ponta intr-o postare pe Facebook. Premierul spune ca propunerile pe care le face Iohnnis pentru dezbateri. continuă pe Antena3

Ponta si Iohannis, in finala pentru Cotroceni. Cum arata calculele pentru turul doi

Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis PNL) vor intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, potrivit sondajelor realizate de partide. Diferenta dintre cei doi variaza intre opt si zece procente, in favoarea lui Ponta, in functie de realizatorii sondajelor. in turul doi, Ponta va incerca sa obtina voturile candidatilor din coalitia aflata la putere Calin Popescu Tariceanu, Kelemen Hunor sau Dan Diaconescu. Iohannis mizeaza pe alegatorii care au votat in primul tur cu Monica Macovei sau Elena Udrea.

Exit poll ora 13.00: Ponta 39%, Iohannis 30%, Macovei 8%, Tariceanu 5%, Udrea 4%

Potrivit unui Exit Poll realizat de ACL, Ponta si Iohannis se afla pe primele doua locuri, urmati de Macovei, Tariceanu si Udrea.

Exit Poll, datele de la ora 16.00: Ponta 38%, Iohannis 31%, Macovei 8%, Tariceanu 6%, Udrea 5 %

Potrivit datelor de la ora 16. 00 ale unui sondaj realizat de ACL, candidatul PSD, Victor Ponta se situa pe primul loc cu 38%, urmat de Klaus Iohannis cu 31%. Monica Macovei ar avea 8%, Calin Popescu Tariceanu 6% si Elena Udrea 5%. Aceste cifre au variat putin pe parcursul zilei. Astfel, datele de la ora 14. 00 aratau astfel: Ponta 39%, Ionannis 31%, Macovei 9% iar Udrea 3%. De notat o usoara crestere pentru Udrea.

Victor Ponta: Domnul Iohannis se adreseaza lucrurilor. Eu ma adresez oamenilor, romanilor.

Ludovic Orban a declarat ca intreaga campanie a lui Victor Ponta se bazeaza pe calomnierea prezidentiabilului ACL, Klaus Iohannis si demonstreaza faptul ca premierul dispretuieste orice cetatean roman.

Ponta spune ca in 2015 si 2016 cota unica nu se modifica

Victor Ponta a declarat, luni, la Romania Tv, ca bugetul pentru 2015-2016 are in vedere, printre altele, pastrarea cotei unice la 16% si modificarea taxei pe constructii speciale de la 1,5% la 1%.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )