Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dan Diaconescu va candida la alegerile partiale parlamentare in Colegiul II Satu Mare pentru Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Dan Diaconescu va candida la alegerile partiale parlamentare in Colegiul II Satu Mare pentru Camera Deputatilor

Presedintele PPDD, Dan Diaconescu, si-a depus luni, 5 mai, candidatura la alegerile partiale pentru Colegiul 2 Satu Mare la Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru Crin Antonescu: Ovidiu Silaghi va candida din partea USL la alegerile partiale parlamentare

Premierul si presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa la Negresti Oas, ca presedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, va fi candidatul aliantei PSD+UNPR+PC in Colegiul 2 pentru Camera Deputatilor la alegerile partiale parlamentare din 25 mai.

Adriana Saftoiu si Petru Luhan - candidati PDL la alegerile partiale parlamentare din 25 mai

Adriana Saftoiu, purtator de cuvant al PDL, va fi candidatul partidului la alegerile partiale din 25 mai in colegiul 7 din Bucuresti, a anuntat luni Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Adriana Saftoiu si Petru Luhan, candidati PDL la alegerile partiale

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a anuntat, luni, ca PDL ii propune pe Adriana Saftoiu si Petru Luhan drept candidati la alegerile partiale pentru Senat din colegiile 7, respectiv 8, din Bucuresti.

Presedintele PNL Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, se va inscrie in PSD si va candida la Camera Deputatilor din partea acestui partid (surse)

Europarlamentarul Ovidiu Silaghi, presedintele PNL Satu Mare, anuntat, duminica de liderul PSD, Victor Ponta, drept candidatul USL pentru un post de deputat la alegerile partiale parlamentare din 25 mai, ar urma sa se inscrie in PSD, spun surse din conducerea social-democratilo.

Crin Antonescu: Nu stiu nimic despre plecarea lui Silaghi la PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Negresti Oas, ca vicepresedintele PNL, Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile partiale parlamentare din 25 mai din partea aliantei PSD+UNPR+PC. Crin Antonescu spune ca nu stie absolut nimic despre aceasta miscare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )