Libnet.ro
UNICEF

22:00

Lovitura pentru Crin Antonescu: Ovidiu Silaghi va candida din partea USL la alegerile partiale parlamentare

Adevărul Adevărul,
Lovitura pentru Crin Antonescu: Ovidiu Silaghi va candida din partea USL la alegerile partiale parlamentare

Premierul si presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa la Negresti Oas, ca presedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, va fi candidatul aliantei PSD+UNPR+PC in Colegiul 2 pentru Camera Deputatilor la alegerile partiale parlamentare din 25 mai. continuă pe Adevărul

Presedintele PNL Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, se va inscrie in PSD si va candida la Camera Deputatilor din partea acestui partid (surse)

Europarlamentarul Ovidiu Silaghi, presedintele PNL Satu Mare, anuntat, duminica de liderul PSD, Victor Ponta, drept candidatul USL pentru un post de deputat la alegerile partiale parlamentare din 25 mai, ar urma sa se inscrie in PSD, spun surse din conducerea social-democratilo.

Victor Ponta: Ovidiu Silaghi se va inscrie in PSD, este candidatul intregului USL

Ovidiu Silaghi se va inscrie in PSD, dar este candidatul intregului USL in colegiul din Satu Mare in care candideaza, a declarat presedintele formatiunii social-democrate, premierul Victor Ponta, la finalul mitingului de lansare a candidaturii Gabrielei Szabo la alegerile partiale din 25 mai pentru un loc de deputat intr-un colegiu din Ilfov, transmite Agerpres.

Crin Antonescu vrea alianta anti-PSD: Sa nu puna mana si pe Presedintie

Presedintele PNL Crin Antonescu considera ca toate partidele care sunt in Opozitie pot fi parteneri de discutie pentru o posibila alianta anti-PSD la alegerile prezidentiale.

Crin Antonescu vrea alianta anti-PSD: Sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei

Crin Antonescu a declarat vineri, pentru B1 TV, ca este necesara crearea unei aliante anti-PSD, aratand ca trebuie sa se faca orice este posibil pentru ca PSD sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei.

Surse: Gabi Szabo va candida din partea PSD pentru un post de deputat

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o functie de deputat in Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai.

Surse: Gabriela Szabo va candida din partea PSD pentru un loc de deputat de Ilfov la partialele din 25 mai

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o functie de deputat in Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai, au precizat, vineri, surse social-democrate,.

Ovidiu Silaghi va candida pentru un loc in Parlament din partea PSD. Ponta: Am semnat pentru Silaghi

Fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile parlamentare partiale din partea PSD, avand sustinerea premierului Victor Ponta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )