Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ovidiu Silaghi va candida pentru un loc in Parlament din partea PSD. Ponta: Am semnat pentru Silaghi

Adevărul Adevărul,
Ovidiu Silaghi va candida pentru un loc in Parlament din partea PSD. Ponta: Am semnat pentru Silaghi

Fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile parlamentare partiale din partea PSD, avand sustinerea premierului Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Fost ministru PNL va candida pentru un loc in Parlament din partea PSD. Ponta: Am semnat pentru Silaghi

Fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile parlamentare partiale din partea PSD, avand sustinerea premierului Victor Ponta.

Un fost ministru PNL va candida pentru un loc in Parlament din partea PSD. Ponta: Am semnat pentru Silaghi

Fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile parlamentare partiale din partea PSD, avand sustinerea premierului Victor Ponta.

Presedintele PNL Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, se va inscrie in PSD si va candida la Camera Deputatilor din partea acestui partid (surse)

Europarlamentarul Ovidiu Silaghi, presedintele PNL Satu Mare, anuntat, duminica de liderul PSD, Victor Ponta, drept candidatul USL pentru un post de deputat la alegerile partiale parlamentare din 25 mai, ar urma sa se inscrie in PSD, spun surse din conducerea social-democratilo.

Lovitura pentru Crin Antonescu: Ovidiu Silaghi va candida din partea USL la alegerile partiale parlamentare

Premierul si presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa la Negresti Oas, ca presedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, va fi candidatul aliantei PSD+UNPR+PC in Colegiul 2 pentru Camera Deputatilor la alegerile partiale parlamentare din 25 mai.

Victor Ponta: Ovidiu Silaghi se va inscrie in PSD, este candidatul intregului USL

Ovidiu Silaghi se va inscrie in PSD, dar este candidatul intregului USL in colegiul din Satu Mare in care candideaza, a declarat presedintele formatiunii social-democrate, premierul Victor Ponta, la finalul mitingului de lansare a candidaturii Gabrielei Szabo la alegerile partiale din 25 mai pentru un loc de deputat intr-un colegiu din Ilfov, transmite Agerpres.

Surse: Gabriela Szabo va candida din partea PSD pentru un loc de deputat de Ilfov la partialele din 25 mai

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o functie de deputat in Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai, au precizat, vineri, surse social-democrate,.

Surse: Gabi Szabo va candida din partea PSD pentru un post de deputat

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o functie de deputat in Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai.

AstraZeneca refuza oferta de preluare din partea Pfizer

Firma de medicamente AstraZeneca a refuzat oferta de preluare din partea Pfizer, producatorul Viagra, care a facut o oferta ce echivala cu 50 de lire sterline pe actiune, evaluaand astfel compania la 63 de miliarde.

Rusia a majorat pretul gazelor pentru consumatorii casnici din Ucraina, cu inca 50 de procente

Rusia a majorat pretul gazelor pentru consumatorii casnici din Ucraina, cu inca 50 de procente. Noua majorare se aplica in conditiile in care, incepand cu 1 mai, Ucraina mai pierduse o subventie la gaze,.

George W. Bush, despre fratele sau: Sper ca va candida pentru Casa Alba

Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, retras de la Casa Alba in 2009, a declarat ca nu stie inca daca fratele sau mai mic, Jeb Bush, va candida la presedintie in cadrul alegerilor din noiembrie 2016, scrie AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )