Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dan Diaconescu va cere demisia lui Traian Basescu, daca il desemneaza pe Victor Ponta premier

Antena3 Antena3,
Dan Diaconescu va cere demisia lui Traian Basescu, daca il desemneaza pe Victor Ponta premier

Dan Diaconescu a declarat sambata, in cadrul unei emisiuni televizate, ca va face parte si el din delegatia PP-DD care va merge luni la Cotroceni la consultarile cu seful statului in vederea desemnarii. continuă pe Antena3

Diaconescu ii va cere demisia lui Basescu, daca il desemneaza premier pe Ponta.

Dan Diaconescu a declarat sambata, la RTv, ca, in cazul in care Traian Basescu il va desemna pe Victor POnta, seful PSD, ca premier, el ii va cere demisia presedintelui, informeaza Agerpres. E o problema delicata, care tine de procedura si diplomatie. E adevarat, invitatia de la Presedintie a venit pe numele meu, Dan Cristian Diaconescu, ca presedinte al PP-DD, acolo se spune doar presedinte. Sigur, puteau sa adauge presedinte onorific. ) Eu am propus, in delegatie fiind admisi doar .

Dan Diaconescu: PP-DD il va nominaliza pe Ponta pentru functia de premier.

Fondatorul PP-DD Dan Diaconescu a sustinut joi seara ca in cadrul negocierilor de la Cotroceni pentru functia de premier, ei il vor nominaliza pe Victor Ponta dar nu-l vor sustine in Parlament la acordarea votului de incredere, potrivit realitatea. net. Noi il vom propune pe dl Ponta, fiindca asa a vrut poporul sa fie dl Ponta premier, a spus Diaconescu intr-o interventie telefonica la B1TV. Intrebat daca il vor vota pe Victor Ponta in Parlament, Diaconescu a reactionat: Asta nu stiu daca o .

Presedintele Traian Basescu, intr-un nou MESAJ: Cere sa NU fie implicat in LUPTELE din ...

Presdedintele Traian Basescu le cere politicienilor, intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale remis, miercuri, Romania libera, sa nu-l implice in luptele interne din cadrul Uniunii Social Liberale. Romania libera reda integral comunicatul Administratiei Prezidentiale: Ref. : Zvonurile potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul USL Referitor la zvonurile, vehiculate de o parte a presei in cursul diminetii de .

Traian Basescu: in luna martie vor fi reluate discutiile despre Schengen. Daca nu vom face alta trasnaie politica, va fi luata si o decizie

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la finalul Consiului European de la Bruxelles ca in luna martie a anului viitor vor fi reluate discutiile privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen. in.

Traian Basescu: Ma gandesc daca sa convoc Parlamentul pe 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca se gandeste daca sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. 00, data la care legislativul actual isi incheie mandatul. Imediat ce se.

Traian Basescu: Ma gandesc daca voi convoca parlamentul pentru 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca se va gandi in avion daca va convoca parlamentul pentru 19 decembrie, intrucat isi doreste sa fie o data cat mai apropiata, pentru ca institutiile sa poata fi rapid puse se picioare.

Traian Basescu: Ma gandesc daca voi convoca Parlamentul pentru 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca se va gandi in avion daca va convoca Parlamentul pentru 19 decembrie, intrucat isi doreste sa fie o data cat mai apropiata, pentru ca institutiile sa poata fi rapid puse se picioare.

Dan Diaconescu: PP-DD il va propune pe Victor Ponta pentru functia de premier

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat, joi, la emisiunea Ultimul Cuvant difuzata de B1 TV, ca partidul pe care-l reprezinta il va propune pe liderulPSD,Victor Ponta, pentru functia de premier.

Traian Basescu: La consiliul JAI din martie se va discuta problema Schengen. Sper ca, daca nu facem o trasnaie politica pe acasa, in sfarsit sa reusim sa primim o confirmare unanima/ La 588 de intelepti in parlament, va dati seama cat de bine vor judeca b

Summitul european de iarna s-a incheiat putin dupa ora 12. 30, ora Bruxellesului. Presedintele Traian Basescu a prezentat principalele concluzii ale reuniunii liderilor europeni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia sefului statului .

Traian Basescu: La consiliul Justitie si Afaceri Interne din martie se va discuta problema Schengen. Sper ca, daca nu facem o trasnaie politica pe acasa, in sfarsit sa reusim sa primim o confirmare unanima / La 588 de intelepti in parlament, va dati seama

Summitul european de iarna s-a incheiat putin dupa ora 12. 30, ora Bruxellesului. Presedintele Traian Basescu a prezentat principalele concluzii ale reuniunii liderilor europeni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia sefului statului .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )