Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dan Diaconescu: Cred ca voi castiga alegerile prezidentiale, iar Oprescu ma va ajuta enorm, indiferent din partea cui va candida

B1 B1,
Dan Diaconescu: Cred ca voi castiga alegerile prezidentiale, iar Oprescu ma va ajuta enorm, indiferent din partea cui va candida

Liderul PPDDDan Diaconescu a afirmat luni seara in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TVca va candida la alegerile prezidentiale din 2014 si crede ca va si castiga. Presedintele Partidului. continuă pe B1

Dan Diaconescu: Victor Ponta nu va primi voturile PP-DD in Parlament.

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat, luni, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe Victor Ponta pentru functia de premier, ca premierul desemnat nu va primi sustinerea PP-DD in Parlament, unde trebuie sa obtina votul de incredere inainte de a fi investit, potrivit b1. ro Diaconescu a precizat ca PP-DD avea o propunere pentru functia de premier. Inteleg ca acum cateva minute domnul Basescu tocmai ce a inghitit un porc. A spus permanent ca nu-l va nominaliza, iata ca l-a .

Dan Diaconescu: PPDD nu va face alianta cu nimeni in Parlament

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a explica, luni seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, de pe B1 TV, ca parlamentarii din partidul sau nu vor face alianta, in opozitie, cu niciun alt partid. Daca.

Dan Diaconescu, despre prieteniile dintre politicieni: Doamne, pupa-ti-as talpile, unde am nimerit?

Dan Diaconescu, a vorbit, luni, in cadrul emisiunii Talk B1 difuzata de B1 TV, despre prieteniile dintre politicieni, mentionand ca laDaca ati fi vazut ce prietenie frumoasa era astazi intre PDL, Forta.

Dan Diaconescu, despre consultarile de la Cotroceni: Doamne, pupa-ti-as talpile, unde am nimerit? (VIDEO)

Dan Diaconescu, a vorbit, luni, in cadrul emisiunii Talk B1 difuzata de B1 TV, despre prieteniile dintre politicieni, mentionand ca la consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea premierului, liderii PDL, PNL,.

Dan Diaconescu: Propunerea noastra pentru functia de premier a fost Diana Voiculescu

Dan Diaconescu, a declarat, luni, in cadrul emisiunii Talk B1 difuzata de B1 TV, ca propunerea PPDD pentru functia de prim-ministru a fost Diana Voiculescu. Am propus-o pe Diana Voiculescu. Sigur ca am adaugat, e.

Dan Diaconescu: Victor Ponta nu va primi voturile PP-DD in Parlament

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat, luni, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe Victor Ponta pentru functia de premier, ca premierul desemnat nu va primi sustinerea PP-DD in Parlament, unde.

Dan Diaconescu va demisiona din PP-DD pentru ca nu a intrat in Parlament

Dan Diaconescu a luat o decizie radicala. Fondatorul PP-DD a anuntat sambata seara, la Brasov, unde a participat la constituirea grupurilor parlamentare ale partidului, ca isi va da demisia din partid, fiind.

Dan Diaconescu va cere demisia lui Traian Basescu, daca il desemneaza pe Victor Ponta premier

Dan Diaconescu a declarat sambata, in cadrul unei emisiuni televizate, ca va face parte si el din delegatia PP-DD care va merge luni la Cotroceni la consultarile cu seful statului in vederea desemnarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )