Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Diaconescu: Daca negocierile pentru Oltchim se anuleaza luni, combinatul intra in lichidare judiciara

B1 B1,
Dan Diaconescu: Daca negocierile pentru Oltchim se anuleaza luni, combinatul intra in lichidare judiciara

Dan Diaconescu, a prezentat duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, dovada ca are banii necesari pentru a plati suma de 203 milioane de lei necesare privatizarii. continuă pe B1

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva ...

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru Gandul ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua in conditiile in care Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca, iar printre cei care ar putea suferi in urma acestei situatii ar putea fi Dan Diaconescu si cineva din Guvern. Trebuie sa fim foarte clari. Statul roman nu si-a dorit acest show mediatic, mai ales pe tema sensibila a Oltchimului. Procedura de privatizare este .

Dan Diaconescu: Termenul prevazut pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013. Cer demisia lui Victor Ponta

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat, duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, ca cere oficial demisia premieruluiVictor Ponta.

Diaconescu: Am banii pentru Oltchim. Voi vedea ce propun guvernantii

Dan Diaconescu a ajuns vineri seara la sediul Ministerului Economiei, unde a declarat ca detine banii pentru Oltchim si ca este pregatit sa semneze contractul cu statul roman. Sper sa fie prima privatizare de.

Diaconescu, in vajhat pentru Oltchim, peste hotare

Vajhatul de la Oltchim s-a jucat, o zi si jumatate, in deplasare, peste hotare, unde Dan Diaconescu a cautat investitori, calare pe matura, prin Germania, Franta, Spania, Austria si Monaco.

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva din Guvern

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, sustine ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua, adica Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca.

Surse: Banii lui Dan Diaconescu garantati de o firma off-shore

05 O firma din Olanda a transmis o adresa prin care confirma faptul ca Dan Diaconescu are banii pentru Oltchim, transmit sursele Romania TV. 25 Daniel Fenechiu: Chimcomplex vrea sa ia creanta Electrica -------------- *UPDATE 11. 40 Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu a spus ca clientul sau este in Bucuresti, acasa la el. 35 Dan Diaconescu vrea garantii ca timp de un an de zile, Oltchimul nu va intra in insolventa, a anuntat astazi avocatul Daniel Fenechiu. 05 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat al Sindicatului Liber Oltchim, a ajuns la Ministerul Economiei pentru a lua parte la o noua runda de negocieri intre reprezentantii lui Dan Diaconescu si OPSPI pentru contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim.

Ponta: Informatia ca Diaconescu ar dispune de banii pentru Oltchim este falsa, nu a dat ...

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru Oltchim, sustine premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat la RTV cum comenteaza documentul prezentat joi conform caruia o firma olandeza garanteaza ca Dan Diaconescu dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, premierul a afirmat ca aceasta informatie este una .

Kelemen Hunor: A fost o greseala acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca, in opinia sa, acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea combinatului Oltchim a fost o greseala la care acum trebuie sa se gaseasca o solutie,.

Ponta: Informatia ca Diaconescu dispune de banii pentru Oltchim e falsa. Avocatul lui Diaconescu infirma

Premierul Victor Ponta considera informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, aparuta joi, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada.

Ponta: Informatia ca Diaconescu dispune de banii pentru Oltchim e falsa. Avocatul lui Diaconescu vine cu explicatii

Premierul Victor Ponta considera informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, aparuta joi, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )