Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva din Guvern

B1 B1,
Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva din Guvern

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, sustine ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua, adica Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca. continuă pe B1

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva ...

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru Gandul ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua in conditiile in care Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca, iar printre cei care ar putea suferi in urma acestei situatii ar putea fi Dan Diaconescu si cineva din Guvern. Trebuie sa fim foarte clari. Statul roman nu si-a dorit acest show mediatic, mai ales pe tema sensibila a Oltchimului. Procedura de privatizare este .

Daniel Chitoiu se razgandeste si ii da dreptate lui Remus Vulpescu: Daca Dan Diaconescu plateste pretul actiunilor, banii merg la Oltchim, ca ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat miercuri ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare. La sfarsitul saptamanii trecute, tot Daniel Chitoiu afirmase contrariul, contrazicandu-l astfel pe subalternul sau, Remus Vulpescu, seful OSPI.

Maior: SRI a transmis Guvernului aproximativ 190 de rapoarte despre Oltchim, in mai multi ani.

SRI a transmis Guvernului aproximativ 190 de rapoarte pe tema Oltchim, in decursul mai multor ani, iar toate guvernele au cunoscut foarte bine situatia combinatului, a declarat, vineri, directorul SRI, George Maior. Stire in curs de actualizare Citeste si: Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva din GuvernPonta: Informatia ca Diaconescu ar dispune de banii pentru Oltchim este falsa, nu a dat nicio dovada.

Chitoiu: Daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia Oltchim, banii vor merge sub forma de ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat astazi ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare.

Liviu Pop: Dan Diaconescu mi-a spus ca cineva din Guvern se va intoarce impotriva sa daca nu semneaza contractul pentru Oltchim

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a oferit miercuri lamuriri cu privire la discutia pe care a avut-o cu Dan Diaconescu, in avionul care venea de la Viena. Acesta a declarat ca au avut o discutie scurta, la.

Politic Show: Privatizarea Oltchim: De ce va fi menajat DD de catre USL si PDL; Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier; Senatul este de acord ca judecatorii CCR sa aiba trecut politic

Diaconu - in loc de demisie, un nou mandat. In ciuda verdictului definitiv de incompatibilitate primit in instanta si a legii care ii interzice sa candideze pentru un nou. Stefan Pirpiliu Forta Civica): Nu putem exclude oameni carora nu li se poate reprosa ceva concret. Stefan Pirpiliu, secretarul general al Fortei Civice, vorbeste, intr-un interviu acordat.

Kelemen Hunor: A fost o greseala acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca, in opinia sa, acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea combinatului Oltchim a fost o greseala la care acum trebuie sa se gaseasca o solutie,.

Guvernul acorda un ajutor de 40 milioane de euro pentru Oltchim, daca Diaconescu nu ...

Guvernul va aproba miercurea viitoare o ordonanta de urgenta prin care va transfera companiei Oltchim suma de 40 de milioane euro pentru plata salariilor si repornirea combinatului, bani care vor fi acordati din fondul de privatizare daca Dan Diaconescu nu achita suma pentru pachetul de actiuni, potrivit Mediafax. Ordonanta va fi aprobata miercuri, iar banii vor ajunge in conturile combinatului probabil la finele saptamanii, a declarat miercuri ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, dupa o .

Avocatul lui Dan Diaconescu: DD aterizeaza pe Otopeni astazi in jurul orei 13:00. La momentul organizarii licitatiei pentru Oltchim, nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont

Dan Diaconescu va reveni astazi in tara de la Viena, urmand sa aterizeze pe aeroportul Otopeni in jurul orei 13:00, a declarat miercuri Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii omului de afaceri, aflat la sediul Ministerului Economiei. Avocatul patronului OTV a mai sustinut ca, la momentul organizarii licitatiei pentru privatizarea Oltchim, lui Dan Diaconescu nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont: La momentul organizarii licitatiei, conditia era aceea ca cineva sa faca o oferta si sa dea niste declaratii. Declaratiile erau ca plata se va face din sume proprii sau din sume atrase. Nu pot face declaratii pe aceasta tema, e interpretabila, a afirmat avocatul, intrebat de jurnalisti daca Dan Diaconescu detine suma necesara.

Diaconescu: Am banii pentru Oltchim. Voi vedea ce propun guvernantii

Dan Diaconescu a ajuns vineri seara la sediul Ministerului Economiei, unde a declarat ca detine banii pentru Oltchim si ca este pregatit sa semneze contractul cu statul roman. Sper sa fie prima privatizare de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )