Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie la banca de peste cinci milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie la banca de peste cinci milioane de euro

Judecatoria Sectorului 1 a admis o cerere a bancii BRD-Groupe Societe Generale de executare silita in cazul unui imobil al lui Dan Diaconescu din Sectorul 1 al Capitalei, pentru o datorie de peste cinci milioane de euro, pe care liderul PPDD trebuia sa o plateasca pana pe 25 aprilie. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie la banca de peste cinci milioane de euro

BRD-Groupe Societe Generale a cerut Judecatoriei Sectorului 1 executarea silita a lui Dan Diaconescu pentru un imprumut in valoare de 5. 774,05 euro, facut in luna septembrie 2011, prin intermediul SC Oglinda Press SRL, al carui actionar majoritar este. Liderul PPDD ar fi trebuit sa achite datoria pana in 25 aprilie, scrie Mediafax.

Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie la banca de peste 5 milioane de euro

Judecatoria Sectorului 1 a admis o cerere a BRD-Groupe Societe Generale de executare silita in cazul unui imobil al lui Dan Diaconescu din Sectorul 1 al Capitalei, pentru o datorie de peste 5 milioane de.

Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie de 5 milioane euro la BRD

Omul de afaceri, Dan Diaconescu, este executat silit pentru o datorie de cinci milioane de euro, arata sursele de presa.

Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie la banca de peste 5 mil. euro

Judecatoria Sectorului 1 a admis o cerere a BRD-Groupe Societe Generale de executare silita in cazul unui imobil al lui Dan Diaconescu din Sectorul 1 al Capitalei, pentru o datorie de peste 5 milioane de euro, pe care liderul PPDD trebuia sa o.

Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie insumand 5 milioane de euro

Judecatoria Sectorului 1 a admis cerea BRD privind executarea silita a fondatorului PP-DD, Dan Diaconescu, pentru suma de 5 milioane de euro. BRD a solicitat si a obtinut din partea instantei executarea.

Dan Diaconescu, EXECUTAT SILIT. Vezi cati bani are de dat fondatorul PP-DD.

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, va fi executat silit, pentru o datorie de 5 milioane de euro, dupa ce Judecatoria Sectorului 1 a admis cererea BRD, transmite B1. ro. BRD a solicitat si a obtinut din partea instantei executarea silita a lui Dan Diaconescu cu privire la cladirea din zona Baneasa, amenajata ca noul sediu al postului de televiziune OTV. Imprumutul de la BRD, insumand 5 milioane de euro, a fost facut in 2011 prin Oglinda Press SRL, unde Dan Diaconescu este actionar majoritar.

Dan Diaconescu: Condamnarea lui Dan Voiculescu inseamna condamnarea USL

Condamnarea lui Dan Voiculescu inseamna si condamnarea Uniunii Social Liberale, pe care omul de afaceri si-a dorit-o si practic, a avut grija sa se si intample. Este parerea fondatorului PPDD, Dan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )