Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dan Diaconescu, huiduit in Targu-Jiu de sustinatorii lui Victor Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Dan Diaconescu, huiduit in Targu-Jiu de sustinatorii lui Victor Ponta (VIDEO)

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, care candideaza in colegiul 6 din Targu Jiu, acelasi in care candideaza si Victor Ponta a fost huiduit miercuri seara de cateva sute de gorjeni. Diaconescu a fost asteptat la. continuă pe B1

Surse: Ce mesaje trebuie sa transmita liderii USL liderii in presa: Basescu il numeste premier pe Emil Boc si Blaga a facut pact cu Dan Diaconescu

Membrii USL au primit de la conducerea centrala temele si mesajele pe care trebuie sa le transmita public. Potrivit unui document intern al USL, publicat de jurnalistul Dan Tapalaga pe contul sau de Facebook, liderii USL au temele facute in cea ce priveste mesajele pe care trebuie sa le transmita mediatic. Social democratii si liberalii au misiunea sa promoveze participarea romanilor la scrutinul din 9 decembrie dar si sa la lanseze informati ca Traian Basescu il va propune pe Emil Boc daca USL nu obtine 50% din mandate iar Vasile Blaga a incheiat un pact secret de colaborare dupa alegeri cu Dan Diaconescu.

Surse: Ce mesaje trebuie sa transmita liderii USL in presa: Basescu il numeste premier pe Emil Boc si Blaga a facut pact cu Dan Diaconescu

Membrii USL au primit de la conducerea centrala temele si mesajele pe care trebuie sa le transmita public. Potrivit unui document intern al USL, publicat de jurnalistul Dan Tapalaga pe pagina sa de Facebook, liderii USL au temele facute in cea ce priveste mesajele pe care trebuie sa le transmita mediatic. Social democratii si liberalii au misiunea sa promoveze participarea romanilor la scrutinul din 9 decembrie dar si sa la lanseze informati ca Traian Basescu il va propune pe Emil Boc daca USL nu obtine 50% din mandate iar Vasile Blaga a incheiat un pact secret de colaborare dupa alegeri cu Dan Diaconescu.

Partidul TRASEISTILOR. 115 din candidatii lui Dan Diaconescu vin de la PDL, USL sau PRM.

Partidul lui Dan Diaconescu va trimite in Parlament o intreaga armata de traseisti politici. O analiza a RL arata ca, din cei 450 de candidati ai PP-DD, mai mult de un sfert provin din alte partide, precum ARD sau USL. O situatie care nu poate decat sa ne puna pe ganduri. Ce rol vor juca dupa 9 decembrie oamenii lui Diaconescu din viitorul Legislativ? Partidul care se lauda ca-si obliga candi-datii sa semneze un contract prin care se angajeaza ca vor plati 2 milioane de euro despagubire daca .

Vasile Blaga: Nu am ce negocia cu Dan Diaconescu pentru formarea unui guvern. O alianta naturala ar fi cu PNL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, nu este interesat sa negocieze cu Dan Diaconescu si PP-DD dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie. Mai degraba l-ar interesa PNL-ul pentru formarea unui guvern. Nu am.

Eugen Anca: Autoritatile vor pierde procesul cu Dan Diaconescu

Autoritatile vor pierde procesul cu Dan Diaconescu pentru esecul privatizarii Oltchim, crede Eugen Anca, cunos-cut in Romania pentru implicarea sa in restituirea Tezaurului Romaniei, aflat la Moscova.

Concurs de fotografie pentru adolescentii din Targu-Jiu

Un concurs de fotografie pe tema PhotoVoice in Targu Jiu se desfasoara in perioada 12 noiembrie 5 decembrie. Pentru concurs sunt vizati tinerii cu varsta cuprinsa intre 13 si 19 ani din Targu Jiu, pasionati de arta fotografica.

Guvernul transfera 451.000 lei din Fondul national de dezvoltare catre Targu Jiu, pentru un heliport

Guvernul a transferat fonduri totale de 451. 000 lei catre bugetul local al municipiului Targu Jiu judetul Gorj), pentru finantarea lucrarilor de amenajare a unui heliport la Insula Raului Jiu, informeaza.

Victor Ponta: Puteti sa-mi multumiti ca ce era mai rau in Bucuresti am luat la Targu Jiu sa candideze

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pe Capitala, desfasurat la Sala Palatului, ca bucurestenii pot sa-i multumeasca pentru ca ce era mai rau in .

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )