Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dan Diaconescu va fi judecat din nou, luni, pentru santaj

Adevărul Adevărul,
Dan Diaconescu va fi judecat din nou, luni, pentru santaj

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele. continuă pe Adevărul

Procesul lui Dan Diaconescu in care este acuzat de SANTAJ, luni la Judecatoria sectorului 1.

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, potrivit Mediafax. La termenul anterior al procesului de santaj, care a avut loc in 3 iulie, instanta Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti i-a revocat lui Dan Diaconescu masura interdictiei de a parasi tara, data .

Judecatoria sectorului 1 reia luni dezbaterile in procesul lui Dan Diaconescu, in care patronul OTV este acuzat de santaj

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, informeaza Mediafax.

Procesul lui Dan Diaconescu in care este acuzat de santaj, revine luni pe rolul Judecatoriei sectorului 1

Procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV.

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Diaconescu spune ca are BANII pentru Oltchim. ...

Dan Diaconescu a declarat vineri seara, ca are banii necesari pentru a achita contravaloarea Oltchim, insa a evitat sa spuna care este numele firmei care ii este partenera in achizitionarea combinatului din Ramnicu-Valcea. Diaconescu a spus ca nu va vinde combinatul, dar angajatii acestuia vor deveni actionari, potrivit rtv. net. Dan Diaconescu s-a aratat mirat de reactia premierului Victor Ponta fata de privatizarea Oltchim. El spune Diaconescule, infractorule, adu banii. Sa vedeti cum o sa .

Business report: CONSECINTA: Ce risca Dan Diaconescu daca nu vine cu banii pentru Oltchim; Statul vrea sa taxeze tot ce misca in curtea proprietarilor; Transportatori feroviari: Guvernul privatizeaza pe genunchi CFR Marfa

De ce banii promisi de Diaconescu nu pot ajunge la angajatii Oltchim. Banii pe care Dan Diaconescu a promis ca ii va plati statului, pentru pachetul de 54% din actiuni la Oltchim, se vor indrepta catre plata salariilor. Bulgaria si Romania concureaza pentru o investitie de 100 de milioane dolari. Bulgaria si Romania concureaza pentru o investitie majora de circa 100 milioane de dolari. Este vorba pentru construirea unei.

Liga Campionilor: Detinatoarea trofeului, doar egal pe teren propriu. Messi, din nou decisiv pentru Barcelona

Chelsea Londra, detinatoarea trofeului, a pierdut un avantaj de doua goluri pe teren propriu si a reusit doar o remiza cu Juventus, in timp de Leo Messi a marcat o dubla si a evitat o infrangere rusinoasa.

Dan Diaconescu sustine ca are banii pentru Oltchim dar refuza sa spuna cine este investitorul strain:. Ca dl Ponta v-a mintit pe toti ca nu am banii e dezamagirea dansului ca nu a castigat PCC/ In 10 zile voi trimite banii guvernului

Dan Diaconescu a refuzat vineri seara, la Romania TV, sa spuna ce partener extern este implicat in preluarea Oltchim, dar a precizat ca va cere guvernului ca, dupa ce va plati pretul combinatului, sa vireze acesti bani, in forma unui imprumut, catre uzina. In 10 zile voi trimite banii la guvern daca nu se intampla ceva din partea guvernului in aceasta perioada. Din pacate nu va pot trimite banii decat prin Guvern, spune acesta. Diaconescu despre salarii: Nu va pot plati salariile de maine fiindca eu nu sunt actionar inca. Sper sa devin cat mai curand. Nu se pune problema sa nu platim salariile insa fiindca toata lumea vrea sa cumpere marfa Oltchim. Emisiunea e in desfasurare.

Dan Diaconescu, noul actionar majoritar al Oltchim: Dator la stat, cu OTV-ul in insolventa si cercetat pentru spalare de bani si evaziune

Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului. Diaconescu, care spune ca va finanta Oltchimul, fie cu ajutorul poporului, fie prin intermediul unor investitori misteriosi, este si proprietarul OTV, care este in plin proces de insolventa, potrivit agentiei Mediafax.

Dan Diaconescu: dator la stat, cu OTV in insolventa, cercetat pentru spalare de bani si evaziune

Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru preluarea pachetului majoritar la combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului, anunta Mediafax.

Remus Vulpescu (OPSPI): Dupa ce primim banii de la Dan Diaconescu, ii transferam la Oltchim, pentru plata salariilor si repornirea combinatului

Presedintele OPSPI, Remus Vulpescu, afirma ca, imediat ce Dan Diaconescu va plati cele aproape 45 de milioane promise pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor fi virati catre combinat, pentru plata salariilor si repornirea activitatii. Intrebat vineri seara la B1 TV daca are acordul Consiliului Concurentei si al Comisiei Europene pentru acordarea acestui ajutor de stat, Vulpescu a spus ca acordul va fi cerut in viitor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )