Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dan Nica afla, joi, daca ramane fara imunitate

România Liberă România Liberă,
Dan Nica afla, joi, daca ramane fara imunitate

Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European discuta, joi, cererea procurorilor de ridicare a imunitatii parlamentare in cazul eurodeputatului Dan Nica. continuă pe România Liberă

Dan Nica afla daca isi pastreaza sau nu imunitatea: Parlamentul European, fara competente in acest caz

Europarlamentarul Dan Nica afla joi daca isi pastreaza sau nu imunitatea, informeaza B1 TV. Comisia pentru Afaceri Juridice din Parlamentul European discuta cererea procurorilor anticoruptie de urmarire penala.

Horia Georgescu afla, marti, daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla, marti, daca ramane in arest preventiv. Judecatorii instantei supreme vor analiza masurile preventive pentru toti cei 12 inculpati, unii plasati in arest, altii sub control judiciar, si vor decide daca le mentin sau le modifica.

Horia Georgescu afla azi daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv. Judecatorii vor analiza azi toate dosarele celor 12 inculpati ai aceluiasi dosar si vor.

Eurodeputatul Dan Nica ar putea ramane fara imunitate parlamentara: Procurorii vor sa inceapa urmarirea penala impotriva lui in dosarul Microsoft

Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European va discuta, joi, cererea procurorilor romani de ridicare a imunitatii parlamentare in cazul eurodeputatului Dan Nica. Asta deoarece anchetatorii vor sa inceap.

Europarlamentarul Dan Nica ar putea ramane fara imunitate

Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European va discuta, joi, cererea procurorilor romani de ridicare a imunitatii parlamentare in cazul eurodeputatului Dan Nica, intrucat anchetatorii vor sa inceapa urmarirea penala impotriva lui in dosarul Microsoft, informeaza Digi24.

Dosarul Microsoft. Cererea de ridicare a imunitatii lui Dan Nica, dezbatuta joi in Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European

Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European va lua in discutie, joi, 16 aprilie, cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de ridicare a imunitatii europarlamentarului Dan Nica. Acesta este implicat in dosarul Microsoft in care sunt vizati alti noua fosti ministri.

Cererea DNA de ridicare a imunitatii lui Dan Nica, discutata joi in Comisia pentru Afaceri Juridice a PE

Cererea DNA de ridicare a imunitatii europarlamentarului Dan Nica va fi discutata joi in Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European. Acesta este implicat in dosarul Microsoft in care sunt vizati.

Cererea DNA de ridicare a imunitatii europarlamentarului Dan Nica va fi dezbatuta joi in Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European

Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European va discuta joi cererea procurorilor romani de ridicare a imunitatii parlamentare a europarlamentarului social-democrat Dan Nica, vicepresedinte al Comisiei de Control Bugetar din PE. El este suspectat in dosarul Microsoft ca ar fi initiat si avizat proiecte de Hotarari de Guvern prin care a urmarit favorizarea firmelor Fujitsu Siemens si Siveco, transmite Digi 24.

Elena Udrea ar putea afla joi daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, ar putea afla joi daca va fi eliberata. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia deputatului impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda.

Horia Georgescu afla daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv, el fiind adus la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie in jurul orei 9.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )