Libnet.ro
UNICEF

11:00

Horia Georgescu afla, marti, daca ramane in arest preventiv

România Liberă România Liberă,
Horia Georgescu afla, marti, daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla, marti, daca ramane in arest preventiv. Judecatorii instantei supreme vor analiza masurile preventive pentru toti cei 12 inculpati, unii plasati in arest, altii sub control judiciar, si vor decide daca le mentin sau le modifica. continuă pe România Liberă

Horia Georgescu afla azi daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv. Judecatorii vor analiza azi toate dosarele celor 12 inculpati ai aceluiasi dosar si vor.

Horia Georgescu afla daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv, el fiind adus la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie in jurul orei 9.

Elena Udrea ramane in arest preventiv

Elena Udrea ramane in arest preventiv, dupa ce instanta suprema i-a respins, vineri, cererea de inlocuire a masurii cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar, in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu, adus la sediul instantei supreme

Inalta Curte de Casatie si Justitie verifica marti legalitatea masurilor preventive dispuse in dosarul in care fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu si deputatii Catalin Theodor Nicolescu si Marko Attila-Gabor au fost trimisi in judecata in dosarul ANRP, anunta Agerpres. Un judecator de camera preliminara va analiza masurile preventive dispuse in acest dosar, printre care arestul preventiv in cazul lui Horia Georgescu si Catalin Theodor Nicolescu.

Curtea Suprema decide daca Horia Georgescu va fi judecat in libertate

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ajunge, din nou, in fata judecatorilor. Arestat preventiv pentru abuz in serviciu in dosarul despagubirilor supraevaluate de la ANRP, Horia Georgescu vrea sa fie judecat in stare de libertate.

Traian Basescu: Nu cred ca s-a pus legal sechestru pe terenurile de la Nana. Plus: cum le ia apararea Alinei Bica, Elenei Udrea, lui Radu Pricop si lui Horia Georgescu

Fostul presedinte Traian Basescu scrie, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu crede ca s-a pus legal sechestru pe terenul cumparat conform legii de Ioana Basescu. Basescu mai scrie, in aceeasi postare, intitulata Sase lucruri pe care eu nu le cred, ca nu crede ca Alina Bica, Horia Georgescu si Elena Udrea au facur abuz in serviciu si au luat mita. Fostul sef al statului scrie si despre ginerele sau, Radu Pricop, ca nu crede ca acesta a redactat o plingere catre DIICOT in 2013 in favoarea unui client, dupa care, l-a invatat pe client cum sa-l santajeze pe cel reclamat.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, in fata magistratilor Curtii Supreme

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a ajuns in fata magistratilor Curtii Supreme. Astazi se judeca primul termen pe fond in dosarul in care Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, alaturi de.

Cumnatul lui Ponta, inca 30 de zile de arest preventiv

Cumnatul premierului, Iulian Hertanu, cercetat penal intr-un dosar legat de fraudarea fondurilor europene, va sta inca 30 de zile in arest preventiv, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a admis propunerea DNA de prelungire a masurii arestului, potrivit Hotnews.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )