Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cumnatul lui Ponta, inca 30 de zile de arest preventiv

România Liberă România Liberă,
Cumnatul lui Ponta, inca 30 de zile de arest preventiv

Cumnatul premierului, Iulian Hertanu, cercetat penal intr-un dosar legat de fraudarea fondurilor europene, va sta inca 30 de zile in arest preventiv, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a admis propunerea DNA de prelungire a masurii arestului, potrivit Hotnews. continuă pe România Liberă

Masura arestului prevenitiv in cazul lui Iulian Hertanu, prelungita cu inca 30 de zile

Arestul preventiv in cazul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost prelungit mrti de magistratii Curtii Supreme cu inca 30 de zile, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva. Astfel,.

inca 30 de zile de AREST pentru cumnatul premierului Ponta, Iulian Hertanu

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, va ramane inchis inca o luna, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, marti, propunerea DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii.

Horia Georgescu afla azi daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv. Judecatorii vor analiza azi toate dosarele celor 12 inculpati ai aceluiasi dosar si vor.

Horia Georgescu afla, marti, daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla, marti, daca ramane in arest preventiv. Judecatorii instantei supreme vor analiza masurile preventive pentru toti cei 12 inculpati, unii plasati in arest, altii sub control judiciar, si vor decide daca le mentin sau le modifica.

Horia Georgescu afla daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv, el fiind adus la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie in jurul orei 9.

Elena Udrea ramane in arest preventiv

Elena Udrea ramane in arest preventiv, dupa ce instanta suprema i-a respins, vineri, cererea de inlocuire a masurii cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar, in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani.

Inalta Curte a prelungit cu 30 de zile masura arestului preventiv pentru Iulian Hertanu, cumnatul premierului Ponta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis marti propunerea DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive in cazul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, cercetat penal intr-un dosar legat de fraudarea unui contract finantat din fonduri europene, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )