Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dan Petrescu: Mie mi-ar fi greu sa lucrez la nationala, pentru ca nu as fi zi de zi la serviciu

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu: Mie mi-ar fi greu sa lucrez la nationala, pentru ca nu as fi zi de zi la serviciu

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca i-ar fi greu sa lucreze la nationala, deoarece el este obisnuit sa fie zi de zi la munca. continuă pe Hotnews

Dan Petrescu, nemilos cu echipa nationala: In scurt timp vom ajunge in urna cu Luxemburg si Liechtenstein

Fostul mare international Dan Petrescu a vorbit despre recentele meciuri ale echipei nationale din aceasta luna octombrie, toate pierdute, si trage un semnal ingrijorator de alarma in perspectiva anilor care vor urma.

Mirel Radoi, aproape sa fie dat afara de la nationala. Dan Petrescu si Gica Hagi pe lista FRF

Mirel Radoi este in pericol sa fie demis dupa doar patru meciuri disputate la carma echipei nationale. Cele doua esecuri de saptamana trecuta, 1-2 cu Islanda si 0-4 cu Norvegia, au subrezit serios scaunul selectionerului. Mai ales ca ambele partide, in special cea de la Reykjavik, au fost foarte importante. Din cauza esecului din Islanda, .

Curs valutar BNR, miercuri, 14 octombrie 2020: evolutia principalelor monede ale lumii. Cotatia indicata azi de Banca Nationala pentru euro

BNR va emite noul curs valutar miercuri, 14 octombrie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, miercuri, 14 octombrie 2020. Valorile principalelor monede ale lumii Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3592 seconds )