Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dan Sova a reclamat la DNA reprezentantul unui mare constructor care a incercat sa il mituiasca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Sova a reclamat la DNA reprezentantul unui mare constructor care a incercat sa il mituiasca

Ministrul Dan Sova a declarat, joi, ca a depus o plangere penala la DNA impotriva reprezentantului unei mari companii care, in timpul vizitei facute in China, a incercat sa il mituiasca pentru a obtine un contract vizand constructia unui tronson de. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Sova a reclamat la DNA ca reprezentantul unei companii ar fi vrut sa il mituiasca pentru un contract

Ministrul Dan Sova a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a depus o plangere penala la DNA impotriva reprezentantului unei mari companii care, in timpul vizitei facute in China, a incercat sa il mituiasca pentru a obtine un contract vizand constructia unui tronson de autostrada.

Dan Sova a reclamat la DNA ca reprezentantul unei companii ar fi vrut sa il mituiasca pentru un contract. Presupusul mituitor - un roman

Ministrul Dan Sova a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a depus o plangere penala la DNA impotriva reprezentantului unei mari companii care, in timpul vizitei facute in China, a incercat sa il mituiasca pentru a obtine un contract vizand constructia unui tronson de autostrada. Sova a declarat ulterior pentru HotNews. ro ca cel care i-a oferit mita este roman, iar tentativa s-a produs in timpul unei vizite in China in perioada 2-7 septembrie, cu ocazia lucrarilor Comisiei guvernamentale romano-chineze de la Beijing. Precizam ca nu este vorba despre vizita delegatiei guvernamentale conduse de premierul Victor Ponta.

Update - Dan Sova a reclamat la DNA reprezentantul unui mare constructor care a incercat sa il mituiasca

Ministrul Dan Sova a declarat, joi, ca a depus o plangere penala la DNA impotriva reprezentantului unei mari companii care, in timpul vizitei facute in China, a incercat sa il mituiasca pentru a obtine un contract vizand constructia unui tronson de.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )