Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dan Sova s-a autosuspendat din toate functiile detinute in PSD

Hotnews Hotnews,
 Dan Sova s-a autosuspendat din toate functiile detinute in PSD

Senatorul Dan Sova s-a autosuspendat miercuri din toate functiile detinute in cadrul Partidului Social Democrat, invocand evenimentele din ultimele zile. Dan Sova a scapat in cursul zilei de arestare dupa ce in Senat nu s-a intrunit numarul necesar de voturi in favoarea solicitarii DNA. continuă pe Hotnews

Dupa ce a scapat de arestul preventiv, Dan Sova a anuntat ca s-a autosuspendat din toate functiile detinute in PSD

Senatorul Dan Sova s-a autosuspendat miercuri din toate functiile pe care le detine in PSD, informeaza HotNews. ro. Anuntul a venit dupa ce Senatul a respins miercuri cererea DNA de incuviintare a arestarii.

Dan Sova a anuntat ca se autosuspenda din toate functiile PSD

Dan Sova a declarat, miercuri, ca a luat decizia de a se autosuspenda din toate functiile detinute in cadrul PSD. Votul din Senat ii va permite sa se apere asa cum se cuvine, daca dosarul sau va ajunge in.

Dan Sova anunta ca se autosuspenda din toate functiile din PSD

Senatorul PSD Dan Sova a anuntat, miercuri, dupa votul din Parlament, ca se autosuspenda din toate functiile pe care le detine, in acest moment, in cadrul Partidului Social Democrat, conform unui comunicat de presa remis de PSD.

Klaus Iohannis despre votul senatorilor in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei. Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a reactionat la deciza Senatului de a nu-l aresta preventiv pe senatorul Dan Sova intr-o postare pagina personala de facebook. Astfel, presedintele Romaniei acuza.

Dan Sova: Nu imi dau demisia din Senat

Senatorul PSD Dan Sova a declarat luni ca nu isi va da demisia din Senat si a adaugat ca orice alte precizari legate de situatia sa vor fi facute in plen. Intrebat de jurnalisti la finalul sedintei Grupului PSD daca isi va da demisia din Senat, Sova a raspuns Nu, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o prima reactie dupa ce Senatul a respins arestarea lui Dan Sova, ca Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei.

Operatiunea PSD de a-l scoate pe Dan Sova din ghearele Justitiei

Ponta, Dragnea si Tariceanu transmit mesaje cu subinteles senatorilor PSD in privinta arestarii lui Dan Sova, parlamentarii gasesc diverse stratageme pentru a trage de timp, iar senatorii PSD ii gasesc tot mai multe scuze lui Sova, care, in final, are toate sansele sa scape de mana Justitiei.

Ce decizie a luat astazi Dan Sova

Senatorul PSD Dan Sova a declarat, luni, dupa ce a iesit de la sedinta saptamanala a grupului, ca nu se gandeste sa demisioneze din Senat si ca toate declaratiile pe care le va face, vor fi in plen,.

Raluca Turcan: Daca il arestau pe Dan Sova, cadea Guvernul. Sova duce la Victor Ponta direct

Deputatul liberal Raluca Turcan sustine ca Dan Sova a fost scapat astazi de arest in Senat pentru ca daca il arestau pe Sova, cadea Guvernul. Dan Sova duce la Victor Ponta direct. PSD a ales victima neimportanta politic Darius Valcov, ca un sacrificiu pentru Sova, sustine vicepresedintele PNL.

VIDEO Momente incredibile in Parlament: Senatoarea Florina Jipa i-a dat cu mir pe frunte lui Dan Sova, inaintea votului pentru ridicarea imunitatii: Mai lasati-ma cu Constitutia!

Senatoarea Florina Jipa UNPR) i-a dat cu mir pe frunte colegului sau Dan Sova, miercuri la pranz, inaintea votului din plen pentru ridicarea imunitatii fostului ministru, anunta B1 Tv. Dan Sova nu reprezinta niciun pericol, a declarat miercuri senatoarea UNPR Florina Jipa, care a explicat ca a adus de la Mormantul Sfant mirul cu care l-a uns pe acesta. Fost candidat inscris in cursa pentru un fotoliu de judecator al Curtii Constitutionale luna trecuta, Florina Jipa nu a dorit sa raspunda la intrebarea jurnalistilor daca o astfel de decizie, cum a fost cea in cazul cererii DNA pentru Dan Sova, se ia cu jumatate plus unu din voturile celor prezenti sau din majoritatea absoluta. Se ia cu jumatate plus unu. ) Mai lasati-ma cu Constitutia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )