Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dan Sova, salvat de la urmarire: PNL vrea sa atace la CCR decizia Senatului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Sova, salvat de la urmarire: PNL vrea sa atace la CCR decizia Senatului

Partidul National Liberal vrea sa atace la Curtea Constitutionala decizia Senatului de respingere a cererii DNA pentru incuviintarea arestarii preventive a lui Dan Sova, in acest moment cautand solutii juridice pentru a demara acest demers, au precizat. continuă pe Wall-Street Ro

PNL vrea sa atace la CCR decizia Senatului in cazul lui Dan Sova

Partidul National Liberal vrea sa atace la Curtea Constitutionala decizia Senatului de respingere a cererii DNA pentru incuviintarea arestarii preventive a lui Dan Sova, relateaza Mediafax.

PNL anunta ca va ataca la CCR decizia Senatului in cazul lui Dan Sova si cere alegeri anticipate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, ca PNL intentioneaza sa atace la Curtea Constitutionala decizia Senatului in cazul lui Dan Sova si anunta ca partidul va cere alegeri anticipate pentru.

VIDEO PNL contesta la Curtea Constitutionala decizia Senatului in cazul Dan Sova si cere alegeri anticipate

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat miercuri ca partidul sau analizeaza solutia si paghiile contestarii la Curtea Constitutionala a votului in cazul Dan Sova cu privire la interpretarea data numarului de voturi necesar pentru ridicarea imunitatii senatorului PSD. Totodata, PNL cere alegeri anticipate pentru a da tarii un nou Parlament, cu o noua legitimitate si un restart in relatia dintre clasa politica si cetateni, echivalent celui din noiembrie 2014. UPDATE Teodor Atanasiu PNL): O sa atacam la CCR prevederea din regulamentul Senatului si decizia luata in baza aceste prevederi. Vicepresedinte PNL a precizat ca in cursul zilei de luni, liberalii vor depune la Curtea Constitutionala contestatia la votul privind cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive pentru Dan Sova, precizand ca va fi contestat Regulamentul Senatului.

Dan Sova scapa de arest: A fost salvat de lipsa de cvorum. inainte de vot, senatorul a fost dat cu mir de o fosta judecatoare (VIDEO)

Dan Sova scapa de arest, informeaza B1 TV. Potrivit Comisiei de vot, au fost inregistrate 79 voturi pentru, 67 contra si 5 abtineri. Senatorul a fost miruit in plenul Senatului de catre colega sa, Florina Jipa,.

Cum a jonglat majoritatea PSD din Senat cu articole neconstitutionale pentru a-l scapa pe Dan Sova de procurorii DNA

Senatorul PSD Dan Sova a driblat arestarea preventiva dupa ce alesii au considerat ca un articol din Regulamentul Senatului este mai presus de Constitutie. Acel articol din Regulament este copia unui alt articol care, in 2008, a fost declarat neconstitutional de judecatorii CCR.

Raluca Turcan: Daca il arestau pe Dan Sova, cadea Guvernul. Sova duce la Victor Ponta direct

Deputatul liberal Raluca Turcan sustine ca Dan Sova a fost scapat astazi de arest in Senat pentru ca daca il arestau pe Sova, cadea Guvernul. Dan Sova duce la Victor Ponta direct. PSD a ales victima neimportanta politic Darius Valcov, ca un sacrificiu pentru Sova, sustine vicepresedintele PNL.

Dan Sova, in plenul Senatului: Va rog sa ma lasati sa ma apar ca un om liber. Dumnezeu sa fie cu fiecare dintre noi si sa se faca asa cum o sa vrea

Senatorul PSD Dan Sova a cerut colegilor sai sa respinga cerera DNA de arestare si sa fie lasat sa se apere in stare de libertate. Fostul ministru a facut apel si la divinitate: Vreau, in primul rand, sa va fac o urare: Dumnezeu sa fie cu fiecare dintre noi si sa se faca asa cum o Sa vrea.

Teodor Atanasiu: Parlamentarii PNL vor vota la vedere in favoarea cererilor DNA in cazurile Theodor Nicolescu, Dan Sova si Darius Valcov

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat, luni, ca PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal Theodor Nicolescu si senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov. El a mai.

Teodor Atanasiu: Vom filma votul parlamentarilor PNL in cazurile Theodor Nicolescu, Dan Sova si Darius Valcov

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat, luni, ca PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal Theodor Nicolescu si senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov. El a mai.

VIDEO Dan Sova scapa de arestare pentru ca nu a fost intrunita majoritatea in Senat. Darius Valcov a fost insa lasat pe mana procurorilor. Controversa majora pe procedura in cazul Sova

Dan Sova a scapat de arestare deoarece in Senat nu s-a intrunit numarul necesar de voturi in favoarea solicitarii DNA, dar in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata cererea procurorilor. In ceea ce-l priveste pe Sova, din 151 de voturi exprimate, 79 voturi au fost pentru, contra 67 si 5 voturi anulate. In urma votului exprimat nu a fost intrunita majoritatea necesara de 85 de optiuni pentru. Potrivit regulamentului Senatului, hotararile Senatului sunt aprobate doar daca sunt votate de majoritatea senatorilor, nu de majoritatea senatorilor prezenti la sedinta. PNL a anuntat ca va contesta rezultatul votului in cazul Sova, mai ales ca o decizie a Curtii Constitutionale din 2008 arata ca hotararile Senatului au nevoie de votul majoritatii senatorilor prezenti la sedinta, nu de majoritatea senatorilor. UPDATE In Monitorul Oficial a fost publicata Hotararea Senatului in privinta lui Valcov.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )