Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dan Sova: Traian Basescu nu mai are control asupra Parlamentului absolut deloc

Antena3 Antena3,
Dan Sova: Traian Basescu nu mai are control asupra Parlamentului absolut deloc

Noul ministru al Transporturilor, Dan Sova, a declarat, in cadrul primului sau interviu dupa investire, acordat emisiunii QA de la Antena 3, ca Traian Basescu nu mai are control asupra Parlamentului sau. continuă pe Antena3

VIDEO Traian Basescu: UE sa nu mai fie surprinsa si sa inteleaga semnalele din regiune. Expertiza corecta se afla aici, la Marea Neagra, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Rusia nu se va opri aici

De la Consiliul European asteptam nu numai stabilirea nivelului de sanctiuni la adresa Federatiei Ruse ca urmare a anexarii ilegitime a Crimeei, dar in mod categoric Romania va aduce in dezbatere si situatia Moldovei, plecind de la nevoia de a se da o perspectiva europeana . ) Nu in ultimul rind, plecind de la realitatea ca UE nu mai trebuie sa fie surprinsa - ne-a luat prin surprindere Georgia in 2008, Crimeea in 2014. UE trebuie sa inteleaga ca semnalele care au venit demult din regiune trebuie tratate corect. Expertiza corecta se afla aici, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Aici se afla analiza si expertiza, la Marea Neagra, a declarat presedintele Traian Basescu, luni, dupa intalnirea avuta, la Iasi, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Vezi in articol declaratiile sefului statului.

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a explicat ce se va intampla cu Portul Constanta

Noul ministru al Transporturilor, Dan Sova, a explicat in emisiunea QA ce se va intampla cu Portul Constanta in viitorul apropiat. Portul Constanta este beneficiar de fonduri europene, nu are.

Autostrada Sibiu-Pitesti: Dan Sova avanseaza un nou termen de incepere a constructiei, anul 2017 in loc de 2016

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a publicat o noua postare pe blogul sau referitoare la autostrada Sibiu-Pitesti, noul termen avansat de oficial pentru startul lucrarilor fiind inceputul anului 2017, dupa ce anterior informase ca proiectul ar putea fi lansat cel mai devreme in martie 2016.

UPDATE Autostrada Sibiu-Pitesti: Dan Sova avanseaza un nou termen de incepere a constructiei, anul 2017 in loc de 2016. Ponta anunta anul 2015

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a publicat o noua postare pe blogul sau referitoare la Autostrada Sibiu-Pitesti, noul termen avansat de oficial pentru startul lucrarilor fiind inceputul anului 2017, dupa ce anterior informase ca proiectul ar putea fi lansat cel mai devreme in martie 2016.

Dan Sova s-a razgandit: lucrarile la autostrada Sibiu-Pitesti incep mai tarziu cu un an

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a publicat o noua postare pe blog referitoare la autostrada Sibiu - Pitesti, in care anunta ca noul termen pentru startul lucrarilor este inceputul anului 2017, dupa ce anterior informase ca proiectul ar putea fi.

Ponta il avertizeaza pe Sova: Sa nu mai scrie pe blog.

Premierul Victor Ponta l-a avertizat pe ministrul Transporturilor Dan Sova sa nu mai scrie pe blog despre lucruri pe care nu le intelege. O sa ii spun lui Sova sa vorbeasca si sa nu mai scrie pe blog. Vad ca au toti boala blogurilor. Cred ca nici el nu mai intelege ce scrie pe blog. Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a publicat joi o noua postare pe blog referitoare la autostrada Sibiu - Pitesti, noul termen avansat de oficial pentru startul lucrarilor fiind inceputul anului 2017, dupa ce .

Traian Basescu demagogie pana la capat in problema unirii Romaniei cu Republica Moldova

Cu ocazia intalnirii de la Iasi dintre Traian Basescu si presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a iesit in evidenta discursul dublu de care da dovada presedintele Romaniei in privinta Basarabiei. Daca in tara presedintele face declaratii demagogice de unificare a Romaniei cu Republica Moldova, la intalnirile cu oficialitatile de peste Prut are un alt discurs.

Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii.

VIDEO Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii.

Traian Basescu: Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii FundaTiei Miscarea Populara, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii Miscarii Populare vor intelege ce isi doreste de la acest partid. Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid pe care il construim acum, a declarat presedintele inaintea dezbaterii. Citeste si Preda o vrea pe EBA pe lista PMPSeful statului le-a tranmis si un mesaj membrilor PMP. Sa fie sinceri cand vorbesc de statul de drept ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )