Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii.

Traian Basescu: Vladimir Putin se uita cu jind la gurile Dunarii

Traian Basescu avertizeaza ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii, iar Federatia Rusa continua se reprezinte un pericol in regiune. Seful statului spune ca Rusia nu va ocup.

Traian Basescu: Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii FundaTiei Miscarea Populara, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii Miscarii Populare vor intelege ce isi doreste de la acest partid. Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid pe care il construim acum, a declarat presedintele inaintea dezbaterii. Citeste si Preda o vrea pe EBA pe lista PMPSeful statului le-a tranmis si un mesaj membrilor PMP. Sa fie sinceri cand vorbesc de statul de drept ca .

VIDEO Traian Basescu: UE sa nu mai fie surprinsa si sa inteleaga semnalele din regiune. Expertiza corecta se afla aici, la Marea Neagra, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Rusia nu se va opri aici

De la Consiliul European asteptam nu numai stabilirea nivelului de sanctiuni la adresa Federatiei Ruse ca urmare a anexarii ilegitime a Crimeei, dar in mod categoric Romania va aduce in dezbatere si situatia Moldovei, plecind de la nevoia de a se da o perspectiva europeana . ) Nu in ultimul rind, plecind de la realitatea ca UE nu mai trebuie sa fie surprinsa - ne-a luat prin surprindere Georgia in 2008, Crimeea in 2014. UE trebuie sa inteleaga ca semnalele care au venit demult din regiune trebuie tratate corect. Expertiza corecta se afla aici, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Aici se afla analiza si expertiza, la Marea Neagra, a declarat presedintele Traian Basescu, luni, dupa intalnirea avuta, la Iasi, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Vezi in articol declaratiile sefului statului.

VIDEO Traian Basescu, reprezentantilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare si poate chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentialele din acest an, potrivit Mediafax.

Basescu, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Liderii Partidului Miscarea Populara, dar si membri ai fundatiei cu acelasi nume s-au reunit sambata, la Bucuresti. Emil Boc este si el prezent, in ciuda faptului ca, la Cluj, PDL organizeaza un miting. De asemenea, la dezbatere participa si presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu, la dezbaterea PMP: Primarii sunt mai aproape de oameni decat politicienii

Presedintele TraianBasescu a declarat, sambata, in cadrul dezbateriiPMP, ca primarii sunt mai aproape de oameni decat politicienii si tocmai de aceea i-a placut cel mai mult perioada in care a fost.

Traian Basescu, intampinat la Iasi cu mesajul Basarabia, pamant romanesc. Seful statului: Si eu cred la fel (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri, la Iasi, unde va discuta cu omologul sau din Republica Moldova, Niculae Timofti. Seful statului a aterizat a aterizat pe aeroportul iesean cu un elicopter, in jurul o.

Traian Basescu, la dezbaterea PMP: Procesele de descentralizare trebuie continuate numai in masura in care exista si finantare (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, sambata, in cadrul dezbateriiPMP, ca primarii sunt mai aproape de oameni decat politicienii si tocmai de aceea i-a placut cel mai mult perioada in care a fost.

Basescu: Cred ca Federatia Rusa nu va invada Ucraina, dar o va controla prin lideri.

Presedintele Traian Basescu crede ca Rusia nu va invada Ucraina, dar ca va exercita un control prin intermediul liderilor acesteia. Afirmatia a fost facuta de seful statului in cadrul dezbaterii organizate de Partidul Miscarea Populara. Citeste si: Basescu: UE da Ucrainei imediat 1,6 miliarde de euro bani lichizi Dupa 1968, este prima data cand in Europa se produce invadarea si anexarea unui stat la un alt stat, prin invazie sau prin amenintare. Ingrijorarea este legata de comportamentul .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )