Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Traian Basescu, reprezentantilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu, reprezentantilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare si poate chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentialele din acest an, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, reprezentantilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare si poate chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentialele din acest an, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, membrilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare. Nu.

Traian Basescu, membrilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare. Nu.

Traian Basescu: Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii FundaTiei Miscarea Populara, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii Miscarii Populare vor intelege ce isi doreste de la acest partid. Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid pe care il construim acum, a declarat presedintele inaintea dezbaterii. Citeste si Preda o vrea pe EBA pe lista PMPSeful statului le-a tranmis si un mesaj membrilor PMP. Sa fie sinceri cand vorbesc de statul de drept ca .

Basescu catre PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati!.

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor Partidului Miscarea Populara, la a carui dezbatere a participat, ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la alegerile europarlamentare si poate chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentialele din acest an. Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Ca sa puteti face ceea ce spuneti ca vreti sa faceti - sa continuati modernizarea Romaniei .

VIDEO Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii.

VIDEO Traian Basescu: UE sa nu mai fie surprinsa si sa inteleaga semnalele din regiune. Expertiza corecta se afla aici, la Marea Neagra, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Rusia nu se va opri aici

De la Consiliul European asteptam nu numai stabilirea nivelului de sanctiuni la adresa Federatiei Ruse ca urmare a anexarii ilegitime a Crimeei, dar in mod categoric Romania va aduce in dezbatere si situatia Moldovei, plecind de la nevoia de a se da o perspectiva europeana . ) Nu in ultimul rind, plecind de la realitatea ca UE nu mai trebuie sa fie surprinsa - ne-a luat prin surprindere Georgia in 2008, Crimeea in 2014. UE trebuie sa inteleaga ca semnalele care au venit demult din regiune trebuie tratate corect. Expertiza corecta se afla aici, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Aici se afla analiza si expertiza, la Marea Neagra, a declarat presedintele Traian Basescu, luni, dupa intalnirea avuta, la Iasi, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Vezi in articol declaratiile sefului statului.

Traian Basescu, la dezbaterea PMP: Trebuie sa fie sinceri cand vorbesc de statul de drept. Multi politicieni l-au facut praf

Presedintele TraianBasescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii PMP, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii MiscariiPopulare vor intelege ce isi doreste de la acest.

Basescu: Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest partid.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii FundaTiei Miscarea Populara, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii Miscarii Populare vor intelege ce isi doreste de la acest partid. Citeste si: UPDATE. Mii de oameni, la mitingul PDL in Cluj. Emil Boc a preferat o dezbatere cu Traian BasescuReprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid pe care il construim acum, a declarat presedintele inaintea dezbaterii. Citeste si: Preda o vrea pe EBA pe .

Traian Basescu: Uniunea Europeana mai sanctioneaza inca 12 inalti oficiali rusi, persoane destul de importante (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca Consiliul European sustine aspiratiile Ucrainei pentru a-si decide singura viitorul si nu influentata de tari vecine de puteri regionale sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )