Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dan Tapalaga: Traian Basescu gireaza declaratiile Elenei Udrea. Nu trebuia sa se pronunte (VIDEO)

B1 B1,
Dan Tapalaga: Traian Basescu gireaza declaratiile Elenei Udrea. Nu trebuia sa se pronunte (VIDEO)

Jurnalistul Dan Tapalaga a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant difuzata de B1TV, ca fostul presedinte Traian Basescu gireaza afirmatiile Elenei Udrea cu privire la serviciile. continuă pe B1

Traian Basescu, despre cazul Elenei Udrea: Eu am incredere in omul acesta. Cand un judecator va spune ca e vinovata, voi respecta decizia

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni seara, invitat la TVR, despre cazul fostului ministru Elena Udrea, afirmand ca are totala incredere in aceasta, dar, in aceeasi masura, se increde si in.

LIVE TEXT: Traian Basescu, despre dosarele Elenei Udrea: Nu am avut nicio informatie de la servicii

Traian Basescu a ales pentru prima sa iesire in spatiul public emisiunea Vorbeste Liber de la TVR.

Declaratiile Elenei Udrea in presa constituie indicatii catre martorii din dosarul Microsoft

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din.

Declaratiile Elenei Udrea sub control judiciar, indicatii catre Cocos

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea iCCJ care a decis arestarea deputatei, potrivit Mediafax.

Motivarea deciziei de arestare preventiva a Elenei Udrea: Fostul ministru a incalcat controlul judiciar prin declaratiile facute in presa despre dosarul Microsoft

Elena Udrea a incalcat controlul judiciar impus in dosarul Microsoft prin afirmatiile facute in presa in legatura cu acest dosar, fara ca in prealabil sa fi dat o declaratie la DNA in acest caz, si poate fi un pericol public, se arata in motivarea deciziei de arestare preventiva pentru 30 de zile luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit B1 Tv. Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea ICCJ care a decis arestarea deputatei.

Motivarea judecatorilor pentru arestarea Elenei Udrea: in interviurile din presa dadea indicatii pentru Dorin Cocos

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea ICCJ care a decis arestarea deputatei.

Ion Cristoiu: Traian Basescu nu a confirmat-o pe Elena Udrea (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, luni seara in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvan, difuzata de B1TV, ca afirmatiile lui Traian Basescu nu au confirmat nimic din ce a spus Elena.

Ion Cristoiu: Traian Basescu stie ca intreaga napustire a DNA asupra Elenei Udrea e o provocare lansata lui

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni seara, invitat la TVR, despre cazul fostului ministru Elena Udrea, afirmand ca are totala incredere in aceasta, dar, in aceeasi masura, se increde si in.

Traian Basescu: Nu ezit sa spun ca am trecut tara prin criza

Eu nu am avut nicio informatie pana am plecat ca Elena Udrea ar fi implicata in lucruri ilegale *ACTUALIZARE 21:19 Nu ezit sa spun ca am trecut tara prin criza, indraznesc sa spun c-am negociat in favoarea Romaniei bugetul 2016 - 2020, sa dea Dumnezeu sa cheltuim toti banii, a declarat Traian Basescu. * Basescu: Justitia este functionala, nu spun ca e perfecta ----------- Fostul presedinte Traian Basescu este invitat in aceasta seara, de la ora 21:00, la o emisiune televizata. * Urmariti in articol declaratiile sale.

VIDEO Sebastian Ghita raspunde acuzatiilor Elenei Udrea: Nu a venit niciun ban de la Dorin Cocos sau de la vreo firma a dansului la Romania TV

Deputatul Sebastian Ghita a declarat intr-un interviu difuzat sambata seara de B1TV, ca nu a primit niciun ban de la omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea. Parlamentarul a fost intrebat de realizatorul emisiunii Dan Andronic daca a luat 500. 000 de euro de la Cocos pentru Romania TV, tranzactia fiind intermediata de sful interimar al SRI Florin Coldea, precum sustine Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )