Libnet.ro
UNICEF

19:00

Declaratiile Elenei Udrea sub control judiciar, indicatii catre Cocos

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Declaratiile Elenei Udrea sub control judiciar, indicatii catre Cocos

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea iCCJ care a decis arestarea deputatei, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Declaratiile Elenei Udrea in presa constituie indicatii catre martorii din dosarul Microsoft

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din.

Motivarea judecatorilor pentru arestarea Elenei Udrea: in interviurile din presa dadea indicatii pentru Dorin Cocos

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea ICCJ care a decis arestarea deputatei.

Adriean Videanu, aflat sub control judiciar, prezent la Politie (VIDEO)

Adriean Videanu trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana la Politie. Fostul ministru al Economiei se afla sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile in dosarul Bica 2. Videanu i-ar fi cerut.

Motivarea deciziei de arestare preventiva a Elenei Udrea: Fostul ministru a incalcat controlul judiciar prin declaratiile facute in presa despre dosarul Microsoft

Elena Udrea a incalcat controlul judiciar impus in dosarul Microsoft prin afirmatiile facute in presa in legatura cu acest dosar, fara ca in prealabil sa fi dat o declaratie la DNA in acest caz, si poate fi un pericol public, se arata in motivarea deciziei de arestare preventiva pentru 30 de zile luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit B1 Tv. Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea ICCJ care a decis arestarea deputatei.

Seful ADR Sud Muntenia, anchetat de DNA sub control judiciar, ramane in functie: Masura nu afecteaza activitatea mea la Agentie

Anchetat sub control judiciar de DNA, alaturi de adjunctul sau, Mariana Visan, directorul Agentiei de Dezvoltare RegionalaADR) Sud Muntenia, Liviu Musat da asigurari ca isi va dovedi nevinovatia si ca ceea ce s-a spus sunt doar indicii, nu si adevaruri.

Caprioarele din dosarul lui Oprisan, eliberate sub control judiciar. Expertele care au vrut sa-l albeasca pe baron nu au voie sa paraseasca tara

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au hotarat vineri, 13 februarie, luarea masurii preventive a controlului judiciar fata de Ileana Roxana Cernea Pintea) si Elena Valentina Musuroiu, care au fost trimise in judecata pentru ca ar fi incercat sa albeasca dosarul de coruptie al presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.

JURNALUL Elenei Udrea, ultima iNSEMNARE: Credeam ca Macovei ii manevreaza. Detalii incredibile, scrise de Udrea

Elena Udrea a ajuns prada unui sistem pe care l-a creat. Monstrul a scapat de sub control, iar ea s-a transformat din lider, in victima sigura. in ultimele zile au aparut informatii incredibile, pe care acest.

VIDEO Sebastian Ghita raspunde acuzatiilor Elenei Udrea: Nu a venit niciun ban de la Dorin Cocos sau de la vreo firma a dansului la Romania TV

Deputatul Sebastian Ghita a declarat intr-un interviu difuzat sambata seara de B1TV, ca nu a primit niciun ban de la omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea. Parlamentarul a fost intrebat de realizatorul emisiunii Dan Andronic daca a luat 500. 000 de euro de la Cocos pentru Romania TV, tranzactia fiind intermediata de sful interimar al SRI Florin Coldea, precum sustine Elena Udrea.

Fostul director al Ocolului Silvic Voineasa, SANTAJAT sa doneze pentru partiile Elenei Udrea

Fostul director al Ocolului Silvic Voineasa, Gheorghe Deaconeasa, a dezvaluit in emisiunea Exces de Putere cum a fost santajat de oamenii Elenei Udrea. El a declarat ca a fost fortat sa doneze 6 hectare de padure.

Mircea Diaconu: Se simte o organizare toxica in cazul Elenei Udrea

Caracatita din jurul Elenei Udrea va ajunge la cel mai inalt nivel, crede Mircea Diaconu. Europarlamentarul spune ca mai grav este ca ani la rand Udrea si grupul din jurul ei i+au mintit atat pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )